TAMARA ĐURIĆ PREBILA DEVOJKU, PA JOJ POLOMILA NOS: Starleta se oglasila nakon SKANDALA i imala samo jedno da poruči!

Autor:

Zabava

20.02.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić je prebila devojku na parkingu nakon što joj je ušla u auto da se slika.

TAMARA ĐURIĆ PREBILA DEVOJKU, PA JOJ POLOMILA NOS: Starleta se oglasila nakon SKANDALA i imala samo jedno da poruči!

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tamara Đurić je u noći između petka i subote napravila pravi skandal kada je prebila jednu devojku ispred jedne prestoničke kafane.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Tamara Đurić, starleta

Naime, Tamara je tražila supruga Nikolu Kačarevića po lokalu, a za to vreme nepoznata devojka je ušla u njen otključan automobil kako bi se slikala, što je starletu izludelo.

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić i Nikola Kačarević

- Tamara je oko dva sata posle ponoći napravila pravi kuršlus. Parkirala se ispred kafane, ali je sedela u kolima i telefonirala. U jednom trenutku je napustila vozilo, ali nije zatvorila vrata. Ušla je u lokal. Tada je naišla devojka koja je u ruci držala mobilni telefon. Nonšalantno je ušla u Tamarin automobil i počela da se slika i snima. Kad je Đurićeva izašla iz kafane i spazila je, nastao je haos - priča sagovornik koji se našao na licu mesta i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com

Tamara Đurić

- Starleta ju je pitala: "Šta radiš u mojim kolima, izađi napolje", na šta joj je ona odgovorila: "Ajde, pali, slikam se." Đurićeva je potom ušla u auto i počela da je udara. Čuo sam samo kad je rekla: "Polomila si mi nos." U tom trenutku je izleteo i dečko te devojke i izneo je iz kola. Ubrzo je iz kafane izašao i Tamarin suprug Nikola sa svojim obezbeđenjem i šokirao se prizorom. Besna Tamara je sela u kola i odvezla se - završava očevidac.

Republika

Foto: instagram.com/tamarasstar89

Tamara Đurić

Tamara se oglasila nakon ovog incidenta za Kurir:

- Ne podnosim nevaspitanje i bahato ponašanje. Takvi me izbace iz ravnoteže i gubim kontrolu. Moju ljubaznost tretiraju na pogrešan način, pa onda moram da reagujem onako kako ne želim. Žao mi je, ali moja tolerancija ima meru. To je sve što imam da kažem ovim povodom - poručila je Đurićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mitar

20.02.2022 10:42

Ovo nije prvo prebijanje koje je Tamara izvršila.

Veljko

20.02.2022 10:57

Nasilnica.