DECA MERIME NJEGOMIR I MARINE TUCAKOVIĆ SE UJEDINILI: Uradili PREDIVNU stvar, suze će vam same krenuti! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Radulović Laća i Ljubica Njegomir pokreću zajedničku fondaciju u borbi protiv raka.

DECA MERIME NJEGOMIR I MARINE TUCAKOVIĆ SE UJEDINILI: Uradili PREDIVNU stvar, suze će vam same krenuti! (FOTO)

Foto: printscreen

Milan Radulović Laća je teško podneo smrt majke Marine Tucaković, a sada je podelio na svom Tviter nalogu saopštenje u ime ćerke Merime Njegomir, Ljubice, i sebe.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović

Laća i Ljubica su rešili da osnuju fondaciju Tucaković Njegomir koja će voditi borbu protiv raka dojke i raka pankreasa.

- Juče, 19. februara navršilo se pet meseci od smrti naše Marine Tucaković. A na današnji dan, pre tri meseca, napustila nas je Merima Njegomir. U skladu sa planovima koji su predstavljeni na memorijalnom skupu Marine Tucaković prošle godine, a u nedavnom dogovoru sa Ljubicom Njegomir, ponosni smo što možemo najaviti osnivanje Fondacije Tucaković Njegomir, koja će za cilj imati prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa, ali i drugih malignih oboljenja - napisao je Laća na Tviteru, prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir i Ljubica Njegomir

Laća je otkrio i kada će ovo udruženje zvanično biti osnovano:

- Želja nam je da datum osnivanja bude 20. mart, na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, i nadamo se da će nam se ta simbolična želja ispuniti. O daljim detaljima javnost će biti blagovremeno obaveštena - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading