NIKO NE ZNA GDE SU ŠEKARIĆKE, A EGIPĆANIN NAJAVIO TUŽBU: Jasna i ćerka se kriju od svih, plaše se da im ne otmu dete! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se preselila s Leom na drugu adresu, a niko ne zna tačno gde. Otkad se ovo desilo najviše vremena provodi s unukom i detetom, kaže Jasnin komšija za naš list

NIKO NE ZNA GDE SU ŠEKARIĆKE, A EGIPĆANIN NAJAVIO TUŽBU: Jasna i ćerka se kriju od svih,  plaše se da im ne otmu dete! (FOTO)

Foto: republika.rs/printscreen/instagram.com

Nakon tvrdnji Sajeda Abubakra poznatijeg kao di-džej Mado King da je ćerka Jasne Šekarić Lea Šekarić dovela njihovu ćerku u Srbiju i da više ne želi da mu se vrati, kao i da mu ne da da vidi ćerku, mi smo posetili dom Šekarića, ali nas je tamo dočekalo još jedno iznenađenje. Kako Srpski telegraf saznaje od Jasninog komšije s Novog Beograda, ona se sa ćerkom Leom i unukom iselila iz stana i preselila u drugi kraj grada.

Naime, naša ekipa se uputila na poznatu adresu Jasne Šekarić, ali tamo smo zatekli samo njenu majku, koja živi s psom otkad se Lea vratila. Ispred zgrade smo sreli komšiju koji je bio veoma fin, pustio nas je da uđemo u zgradu i odveo nas do vrata stana u kojem je Jasna živela. U razgovoru s njim smo saznali da Jasna više ne živi na ovoj adresi, kao i da ih je Leina odluka iznenadila, ali samo ukoliko je istinita.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jasna.sekaric

Jasna i Lea Šekarić

 

- Dobre su komšije, Jasna se preselila sa ćerkom na drugu adresu, ali svaki dan dolazi kod majke. Otkad se ovo desilo s Leom najviše vremena provodi s njom. Nisam mislio da bi ovo Lea uradila, iznenađen sam, ali samo ona i taj čovek s kojim ima dete znaju šta je istina. Svakako, ona je sada tu, a njena majka Jasna se ne odvaja od nje i unuke. Daće bog da se sve to sredi i da svi budu srećni - rekao nam je Jasnin komšija iz zgrade.

Kako smo od njega saznali, Jasna i Lea sada žive same s detetom. I dalje su na Novom Beogradu, ali su promenile lokaciju. Komšija je maksimalno hteo da nam pomogne, pa nam je otprilike objasnio gde bi trebalo da su pošto, kako on kaže, niko ne zna tačno gde su, osim njene majke. Otišli smo i na novu adresu, međutim, nikog tamo nismo zatekli.

Republika

Foto: repubika.rs

Jasna i Lea Šekarić zgrada

 

Više puta smo pokušavali da dobijemo Jasnu da bi nam ona ispričala šta se dešava s njenom ćerkom, ali nam je ona uporno odbijala pozive. Tako je bilo i s Leom, ali nam se u jednom trenutku javila i kratko rekla:

- Zahvaljujem vam se na interesovanju, ali ja ne želim ništa da komentarišem, razumite me.

Inače, kako pišu mediji, a kako Sajed tvrdi, njega Leina majka Jasna Šekarić "nije volela od samog početka", kao i da mu je to i rekla u lice, ali da je Lea ipak želela da bude s njim.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jasna i Lea Šekarić o detetu

 

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno. Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na koronavirus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda je me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka. Svi u mojoj porodici znaju šta se desilo. Treba mi moja ćerka, želim je u svom naručju. Neka mi pošalju novac da dođem da je vidim jer zbog njih dve, Lee i Jelene, nemam više para - kaže Abubakr.

Podsećamo, ćerka sportistkinje i bivša rijaliti-učesnica Lea Šekarić napravila pravu pometnju kada se udala za Egipćanina i rodila mu ćerkicu u novembru 2021. Lea je u rijalitiju boravila 2019, kada je postala poznata po tome što je dečka prevarila s Radetom Lazićem i odmah s njim otišla u krevet.

Sajed: Jasna Šekarić mi je otela ćerku

Stupili smo u kontakt i sa Sajedom, koji je za Srpski telegraf izjavio da je Jasna kriva za sve, te da mu je ona otela ćerku i nagovorila Leu da ostanu u Srbiji.

- Jasna mi je ukrala ćerku. Ona je kriva za sve, zbog Jasne ne mogu sada da viđam svoju ćerku. Nikada me nije volela. Ja se osećam mrtvo bez ćerke. Siguran sam da je Jasna nagovorila Leu da me ostavi i zauvek sa detetom ostane u Srbiji. Nisam je video 15 dana. Lea me odblokira samo kada treba da mi pošalje ćerkinu sliku i odmah me opet blokira. Sve pare mi je uzela, moram da napustim stan jer nemam novac da ga platim. Nemam nikakvo rešenje, svuda sam blokiran, ne znam kako da stignem do ćerke. Sigurno ću je tužiti, angažovaću advokata samo da prikupim novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading