JOVANOVIĆ ISKREN NAKON PORAZA: Teško je bilo parirati Zvezdi!

Autor: M.S

Sport

19.02.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mege Vladimir Jovanović kaže da je bilo teško parirati Crvenoj zvezdi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

JOVANOVIĆ ISKREN NAKON PORAZA: Teško je bilo parirati Zvezdi!

Foto: Starsport

Mega je na kraju poražena od branioca titule rezultatom 72:53.

- Mislim da smo jako dobro otborili utakmicu na oba kraja terena. Iako su isti nivo takmicenja, bar sto se tela tice, jedan su nivo vise. Ako sebe ne pruzi taj intenzitet, jako se tesko igra protiv njih. Mi smo pokazali da to mozemo u prvoj cetvrtini, bili smo u kracoj rotaciji nego inace, imali smo probleme sa aplejmejkerima ,sa Djurisicem, mislim da smo dobro odigrali to prvo poliureme, potom smo izgubili rtivam ishitrenim zavrsecima, uspostavili su skok u napadu, to je ono cega smo se najvise plasili. Drug opoluvreme, svesti Zvezdu na 70 poena nije lako, ali jako los procenat suta, tri poena su bila ispod svakog nivoa i kaznjivo je na utakmicama ovakog nivoa,. Mislim da smo u pojedinim trenucima na osam-devet razlike, mozda bi utakmica bila aktivnija duza, ali mi smo to promasili i utakmica je otisala ma Zvezdinu stranu. Mnogi momci će igrati po raznim reprezentacijama tokom predstojeće pauze, što je nešto što mene raduje.

- Imamo neke strance, sigurno je falio i prošli meč protiv Zvezde nije radio. Kada pričamo o Zvezdi na poziciji pet, mi ne moemo da pariramo, pronalazio je poene cak i na dobru poenu, pogotovo protiv Zvezde je tako kada on napravi poziciju sa dve noge u reketu.

- Mi smo igrali dobro, pogotovo u odbrani, pokusal ismo da trcimo, sto je nas glavni kvalitet, ali nismo imali te lake poene. Mnogo smo se trosili u odbrnai. Vi na nivou intenziteta koji Zvezda ima, utakmica bi mozda bila resena i mnogo ranije, mi smo dali svaki atom snage. Doslo je do pada koncentracije i sto se tice resenja i svega drugog- rekao je jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading