JOVANA JEREMIĆ RUKU POD RUKU SA NAJMOĆNIJOM ŽENOM POLITIČKE SCENE: Prizor voditeljke je mnoge iznenadio, A SVI SU GLEDALI SAMO U OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uhvaćena je u provodu, a zbog društva u kome se našla društvene mreže gore

JOVANA JEREMIĆ RUKU POD RUKU SA NAJMOĆNIJOM ŽENOM POLITIČKE SCENE: Prizor voditeljke je mnoge iznenadio, A SVI SU GLEDALI SAMO U OVO! (FOTO)

Foto: Printscreen/KlikTV

Naime, ministarka Darija Kisić Tepavčević bila je gost na jednoj proslavi u prestoničkom restoranu, a tom prilikom nije skidala osmeh sa lica i krila kako se dobro provodi.

Nepogrešivo stilizovana, odmerena,umerena i nasmejana, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, bila je i u provodu i to ni manje ni više nego sa Jovanom Jeremić, a pobrala je sve simpatije javnosti.

Ovoga puta društvo joj je pravila trenutno jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, Jovana Jeremić.

Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Jovana Jeremić

 

Kako je u opisu fotografije napisala Jovana, ovoga puta provodila se rame uz rame sa lepim, snažnim i obrazovanim ženama.

Fotografija je pobrala brojne pozitivne komentare, komplimente na ministarkin račun, uz konstataciju da joj divno pristaje kada je opuštena, nasmejana i ležerna, daleko od poslovnih obaveza.

- Vraća se era pravog sistema vrednosti kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Nikada se nije ni promenila, imala je samo pauzu, crnu rupu kada je svercovanje nekvaliteta i prezentovanje slabih žena kao poželjnih u pitanju! Tu su u mnogome krivi i mediji, ali zato sam ja došla, da sve to poremetim i vratim na svoje mesto ispravan sistem vrednosti.
Uspesne, jake, obrazovane i svoje.  Zene koje znaju sta žele, koliko vrede kao ljudi i sve to rade na svoj, originalan način. To su zene koje ozbiljni muskarci vole. Kad kažem ozbiljni, mislim na ozbiljne u svemu. A svi oni koji jake zene etiketiraju kao problem, da ih obavestim, nisu problem jake zene, u prirodi je coveka da bude jak i snažan, problem ste vi koji ste slabi. A slab ne može u selekciju jakih. Priroda. Ne može mačku lavlje glava, ne stoji mu
-  napisala je u objavi Jovana.
 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading