ISPLIVALA DO SAD NIKAD VIĐENA SLIKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Jana Todorović podelila fotografiju sa pevačicom, ne biste je nikada prepoznali! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.02.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Todorović je podelila sliku sa Draganom Mirković.

ISPLIVALA DO SAD NIKAD VIĐENA SLIKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Jana Todorović podelila fotografiju sa pevačicom, ne biste je nikada prepoznali! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com

Dragana Mirković i Jana Todorović već dugi niz godina neguju svoje prijateljstvo, a sada je isplivala njihova do sad nikad viđena slika.

Republika

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović pevačica

Naime, Jana je podelila na svom Instagram nalogu zajedničku sliku sa pevačicom i prijateljicom od pre dve decenije, a malo ko bi prepoznao Draganu na slici.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Objava Jane Todorović sa Draganom Mirković

Tada je imala crvenu boju kose i izgleda poptuno drugačije, dok je Jana ostala ista, samo je tada imala šiške, piše Kurir.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jana Todorović pevačica

Podsetimo, kućna pomoćnica Dragane Mirković je nedavno progovorila i otkrila kako se pevačica ponaša kada se ugase kamere.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dragana Mirković pevačica

- Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to vam je cela istina. Toliko velika zvezda, koja sebi može sve da priušti, redovno je ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva prste da poližeš. Zna da spremi tradicionalna srpska jela, a ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vredna i posvećena. Ona nikoga ne gleda sa visine, iako bi mogla - ispričala je kućna pomoćmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading