SUZANA MANČIĆ OTKRILA NEPOZNATE DETALJE ŽIVOTA: Loto devojka menjala automobile kao čarape, a ovo je BACILA na majku!

Autor:

Zabava

16.02.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić je ispričala detalje svog života u jeku slave.

SUZANA MANČIĆ OTKRILA NEPOZNATE DETALJE ŽIVOTA: Loto devojka menjala automobile kao čarape, a ovo je BACILA na majku!

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić se proslavila kao "loto devojka" i postala je zaštitno lice igre na sreću, a njena lepota je očarala sve pa su joj se sakodnevno momci udvarali.

Voditeljka je u jednoj emisiji ispričala kako se "borila" sa udvaračima i šta su joj sve priređivali:

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić voditeljka

- Prilazili su mi ljudi na ulici, kako da nisu. Slali su mi pisma i tražili da namestimo igru, pa da podellimo novac (smeh). Oni kojima se stvarno sreća osmehnula mi se nisu javljali. Jedne godine, u jednom mesecu, tri dobitka su bila i odjednom se dižu kuka i motika i to je jedina prilika da sam ja bila u glavnom Dnevniku, a nakon toga sam bila u jednoj emisiji u Makedoniji. I tad su se pojavila ta trojica koji su dobili nagrade i nose mi ogroman buket sveća i tu smo se upoznali i ćaskali. I zamislite molim vas, kada se sve to završilo oni daju organizatorki račun za cveće koje su kupili. Sve u svemu, nikada nisam očekivala nagrade od dobitnika, ali se ne bih bunila za neki buket cveća, parfem, ne mora da bude Porše ispred kuće - ispričala je Suzana u emisiji, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Suzana Mančić voditeljka

Suzana se potom i dotakla i kako joj je bilo u jeku slave, a kako kaže, uvek je volela da radi i uživala je u svom poslu:

- Oduvek sam volela da radim, imala sam i po tri tezge dnevno. Kupila sam kuću, menjala sam automobile. Jednostavno sam mnogo radila, pa nisu mi padale pare sa neba, ali nikada se nisam pravila važna, jednostavno sam uvek uživala u poslu i svom životu. Najvažnije mi je bilo što sam imala novca uvek da sebi ispunim svaku želju, ali i da obradujem svoje najbliže. Eto ja sam tako shvatala oduvek svoju popularnost. Sećam se završim turneju i dobijem dosta para, dođem kući i usred noći probudim majku i uzmem onaj but para i bacim onako sve i onda se smejemo, cičimo i skupljamo sve. To je takvo vreme bilo - ispričala je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading