KRISTINA SE ZAKLELA KRISTIJANU NA VERNOST I LJUBAV: Na Dan zaljubljenih Golubović dobio iznenađenje kakvom se nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević i Kristijan Golubović proveli su romantični trenutak na Dan zaljubljenih!

KRISTINA SE ZAKLELA KRISTIJANU NA VERNOST I LJUBAV: Na Dan zaljubljenih Golubović dobio iznenađenje kakvom se nije nadao! (FOTO)

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Pevačica i bivša zadrugarka Kristina Spalević imala je hitnu operaciju slepog creva pre samo nekoliko dana, a njen izabranik Kristijan Golubović sve vreme je bio uz nju. No, Kristina je danas objavila romantičnu fotografiju sa Golubovićem, a onda se u opisu iste njemu zaklela na ljubav. 

 

 

Kristina je u opisu fotografije dala obećanje Goluboviću da će svaki naredni Dan zaljubljenih provesti zajedno. Sa svih strana je dolazila podrška ovom kontroverznom paru. 

- Srećan Dan zaljubljenih! Obećavam Kristijane da ćemo svaki naredni biti zajedno, volim te! - napisala je Kristina u opisu fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading