DŽEJ I SINAN SU SE DROGIRALI KOD MENE U STANU: Kristijan Golubović otkriva SKANDALOZNE detalje druženja sa pokojnim pevačima! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

11.02.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio je do sada nepoznate detalje o Sinanu Sakiću i Džeju!

DŽEJ I SINAN SU SE DROGIRALI KOD MENE U STANU: Kristijan Golubović otkriva SKANDALOZNE detalje druženja sa pokojnim pevačima! (FOTO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, E-Stock, Pixabay

Rijaliti-zvezda Kristijan Golubović otkrio je da su se pokojni pevači Sinan Sakić i Džej Ramadanovski drogirali kod njega u stanu, ali da o tome nikada nije javno pričao iz poštovanja koje ima prema njima. Golubović kaže da mu se Sinan uvek obraćao s mnogo poštovanja, za razliku od njegovog problematičnog sina Rašida, za kog tvrdi da laže da ga je ikad pobedio u tuči.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristijan Golubović ispred Pink televizije

 

- Sinan me je uvek poštovao. Taj čovek je umeo u pola noći mrtav drogiran da me pozove i pita me gde sam i šta radim. Tada sam živeo sa ženom Ivanom i ćerkom u Kraljevu, a on me je zvao pravo iz kafane, gde je sedeo sa Džejom. Oni zovu, a meni prolazi kroz glavu: "Jao gde ću da mi sad dolaze ovako pijani i drogirani!" Sinan mi kaže: "Samo sam hteo da dođemo da te vidim nakratko, pa oka da sklopim." Nisam im dao da dođu, gde da kreću na put tako drogirani! Zamislite da se slupaju negde, šta posle da se radi, a od Dorćola do mene ima 158 kilometara. Oni su znali koliki sam ja džek. Kad se nađemo svi negde, obavezno mi otpevaju pesmu, dve, a ja im dam pet glava. Mnogo sam ih poštovao kao ljude, pevače, kao legende - kaže na početku Kristijan.

On je pomenuo i da mu je Sakić nekoliko puta tražio novac na zajam.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović

 

- Pozajmljivao sam Sinanu novac, ali mu nikad nisam tražio da mi vrati dug. To je bilo nešto sitno, glava, dve, tri. Da premosti čovek. Ipak, znao sam da mu najviše novac treba za drogu. Sređivao sam mu da nastupa u nekim klubovima kad je imao probleme. Pričao sam im da je bolestan, za mene je uvek bio legenda bez obzira na sve - priča Kristijan za Svet i dodaje da je i sa Sinanom pričao o Rašidu Sakiću:

- Sinan mi je jedno rekao: "Čuo sam da te je onaj moj udario. Tog Rašida nisam video još od 2012. On se posle deset godina oglasi i priča neke gluposti, da me je udario. Svi ti nikojevići mi zavide zato što sam lepši, bolji i pametniji. To bi bilo isto kao da sad ja kažem: "Alo, ljudi, ko je Zdravko Čolić?" Ne mogu više da se bavim lažovima, ali da je mene neko tukao, to se sigurno nije desilo i neće se desiti.

Golubović kaže da ima preko 10.000 krivičnih dela, za koja nije odgovarao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga

 

- Zamislite kad bih za svaki prekršaj ili krivično delo otišao i priznao sve. Pa, naravno, da to neću da radim. Imam preko 10.000 krivičnih dela za koja nisam odgovarao, a neki me nazivaju kriminalcem na baterije. Ljudi me nazivaju bivšim robijašem, a ja sam diplomirani mašinski tehničar s najjačim mozgom. U Italiji sam završio osnovnu školu, govorim četiri jezika i uradio sam milion humanitarnih dela. Ne znam što se javljaju neke sline samo iz animoziteta prema meni, pa me nazivaju pedofilom jer je moja Kristina mlađa od mene. Kriv sam im jer izgledam kao Džordž Kluni. Samo sam koristio kvalitetne kreme, dok su se oni mazali kaladontom - priča Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading