JEZIVA SMRT U PORODICI POZNATE JUTJUBERKE: Dunja Jovanić rastrzana BOLOM, tuga je razara zbog gubitka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovanić oprostila se od psa kog je smatrala kao člana porodice.

JEZIVA SMRT U PORODICI POZNATE JUTJUBERKE: Dunja Jovanić rastrzana BOLOM, tuga je razara zbog gubitka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Dunja Jovanic

Dunja Jovanić, influenserka, više od deceniju je živela sa psom, ženkom Bejbi, koju je mnogo volela, a koja je, nažalost, preminula. Danas je sa svima podelila trenutke iz prethodnih godina sa kućnim ljubimcem, te dirljivom porukom uputila poslednji pozdrav.

- Draga moja Bekice apotekice, bila si najvažniji deo mog života još od zime 2010. kada te je Dunja kupila krišom u 2 rate od svog studentskog džeparca, jer je tata rekao da je pas ipak velika obaveza i da mi to ne treba. Bila si svih ovih godina moja najdraža obaveza na svetu. Koliko si me toga naučila, koliko sam se promenila uz tebe, kako si mi pokazala šta znači lojalnost i odanost i kako se voli... - napisala je na početku.

Republika

Foto: Youtube printscreen/ Dunja Jovanic

Dunja Jovanić

 

- Reč "ljubavi" nikada nisam mogla da prevalim preko usta dok na tebi nisam "izvežbala". Za sve ove godine, toliko sam puta bila izdana od svojih najbližih, ali nikada od tebe. Nikada se nisam osetila samom, a toliko je bilo prilika. Bila si moj najverniji prijatelj, vrlo često moj jedini saputnik u najtežim momentima i ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe - dodala je Dunja.

- Ne mogu sebi da oprostim toliko toga… Ne mogu da oprostim što ti nisam produžila život još 15 minuta ili 15 dana, a dala bih sve za to. I ne mogu da zamislim život bez tebe, bez naše rutine, bez tvojih šapica koje su me grebuckale čim otvorim oči... Svi koji su me znali, od komšije, do konobara koji mi ne zna ni ime, do mojih najbližih ljudi, znali su me sa tobom. Kako ću reći Mateji, kako ću reći komšiji kada me pita "gde vam je kuca?", kako ću im objasniti da nema više moje Beke… I koliko ću samo biti sama… I Beko moja, po prvi put u životu se neću praviti da sam okej. Biću loše, jer se tako osećam i nemam snage da to skrivam. Znam da će mnogi misliti da patetišem, jer "ti si samo pas", ali za mene si bila sve na svetu. Moja Beko mala, nije Dunja mogla da te sačuva, a toliko je želela… Zauvek si moja prva beba, moja prva ljubav, moj prvenac i moj ponos - zaključila je Jovanićeva na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: printscreen

Dunja Jovanić Instagram

 

Veliki broj poznatih ličnosti je potom komentarisao ovu njenu objavu i uputio podršku kroz težak period, poput reprezentativke Srbije u streljaštvu Ivane Maksimović, influenserke Zorane Jovanović Zorannah, manekenke Anđelke Tomašević i drugih.

U snimku koji je podelila, Dunja je pokazala prelepe trenutke sa mezimicom, pa smo tako imali prilike da vidimo kako su se mazile, zabavljale, ali i neke od poslednjih Bejbinih momenata

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading