MOJ MUŽ JE ŠVALER, ALI IMALI SMO SKLADAN BRAK: Daša Mrkonjić otkriva sve o Mrki, ove detalje niko nije znao! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Daša Mrkonjić govorila je otvoreno o njenom bivšem pokojnom suprugu Milutinu Mrkonjiću Mrki.

MOJ MUŽ JE ŠVALER, ALI IMALI SMO SKLADAN BRAK: Daša Mrkonjić otkriva sve o Mrki, ove detalje niko nije znao! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac/e-stock agency

Domaćoj javnosti poznato je da je bivši ministar Milutin Mrkonjić vodio izuzetno buran ljubavni život. S ovom činjenicom bila je upoznata i Mrkina viša žena Dragana, koja je tada za domaće medije dala poprilično iznenađujuć odgovor na pitanje o Mrkinom neverstvu.

- Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se. Mi imamo skladan i ozbiljan brak već 30 godina i evo, upravo samo sada zajedno u automobilu - ispričala je Daša svojevremeno, no čini se da njihov brak ipak nije izdržao brojne navodne afere, te su tadašnji supružnici odlučiili da stave tačku na ljubav.

Republika

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

Uprkos rastanku, Mrka i Dragana ostaili su u odličnim odnosima, te se vrlo često viđaju, kako prenosi Skandal. Svojevremeno u javnosti su se pojavile i fotke Mrkonjića i Dragane nakon večere, no Bekuti to nije zasmetalo, jer kako kaže nikada nije bila ljubomorna.

- Nikad nisam bia ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama - ispričala je Bekuta za Blic.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić veza

 

Pojedini mediji čak su otrkili i da su Ana i Dragana u dobrim odnosima, te da joj je za vreme pandemije virusa korona, i prinudnog karantina, Bekuta nosila osnovne životne namirnice.

Bivša žena Milutina Mrkonjića je ostvarena žena

Dragana Daša Mrkonjić, bivša supruga Milutina Mrkonjića završila je pravni fakultet i godinama je radila kao advokat. Kancelarija joj je bila registrovana u stanu u kojem je živela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkom je u braku provela više od trideset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading