DA LI STE ZNALI DA SANJA MARINKOVIĆ IMA SESTRU? Voditeljka pokazala kako izgleda Tamara, svi misle da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković otkrila kako joj izgleda sestra!

DA LI STE ZNALI DA SANJA MARINKOVIĆ IMA SESTRU? Voditeljka pokazala kako izgleda Tamara, svi misle da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

Foto: printscreen/Magazin In

Voditeljka Sanja Marinković spada u javne ličnosti koje veoma dozirano pričaju o privatnom životu. O problemima u braku nikada nije govorila, a razvod od Aleksandra Uhrina je potvrdila tek kada se to zvanično dogodilo. Ni o svojoj primarnoj porodici nije govorila mnogo sve dok joj otac nije preminuo.

 

 

- Moji mama i tata su bili u braku 50 godina. Znači, pola veka. Nažalost, moja mama je ostala sama posle pola veka, što je jedna ozbiljna tuga i bol. Ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine lepšim.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Marinković se slikala sa sestrom

 

Kada tako neka osoba ode posle pola veka, ode i pola tebe. Kad se takve stvari dese, nisi više pametan - rekla je za "Premijeru" Sanja, koja je veoma vezana za brata Bojana, ali i za sestru Tamaru, koja već godinama živi u Španiji.

 

 

Iako nije poznato kako Sanjin brat izgleda, voditeljka je jednom prilikom pokazala sestru na koju fizički jako podseća - imaju isti osmeh, istu boju kose i slične crte lica, pa i da nije napisala da su sestre, mnogima bi bilo jasno da su u najbližem srodstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading