ROĐENA SESTRA SUZANE MANČIĆ SE POJAVILA U JAVNOSTI: Sličnost sa voditeljkom je neverovatna, a evo u kakvom su odnosu! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić je pokazala rođenu sestru Veru!

ROĐENA SESTRA SUZANE MANČIĆ SE POJAVILA U JAVNOSTI: Sličnost sa voditeljkom je neverovatna, a evo u kakvom su odnosu! (FOTO)

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Voditeljka Suzana Mančić dugi niz godina je u javnosti, a malo ko zna da ona ima rođenu sestru koja mnogo liči na nju.

 

 

Suzana je aktivna na društvenim mrežama, a jednom prilikom je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotku sa sestrom Verom, koja joj je i najveći oslonac i podrška u životu.

Suzana Mančić je ranije otkrila da je bila bedno plaćena za posao "loto" devojke.

 

 

Bila sam smešno plaćena kao "loto" devojka jer sam zarađivala po minutaži. Pozvali su se me sa tadašnje televizije Beograd i rekli: "Dođi, imamo nešto za tebe!" Na razgovoru su mi objasnili šta je to "loto" i dodali da je moje samo da budem nasmejana i pokazujem brojeve. Pomislila sam "kakva glupost, ko će to da gleda...". Međutim, emisija je postala prava senzacija - ispričala je Suzana nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading