NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA VELIKU GREŠKU: Odbila da snimi pesmu Marine Tucaković koja je postala VELIKI HIT, a evo koja pevačica ju je OTPEVALA!

Autor:

Zabava

09.02.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac važi za nekoga ko se ne libi da kaže ono što misli. Tako je i ovoga puta Bekvalčeva iskreno govorila o svemu.

NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA VELIKU GREŠKU: Odbila da snimi pesmu Marine Tucaković koja je postala VELIKI HIT, a evo koja pevačica ju je OTPEVALA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Naime, ona je priznala da je ona odbila pesmu "Lutka" koju je kasnije snimila njena koleginica Katarina Grujić.

- Ne volim ja to - lutka. Lutka je lepa, nema osećanja, ćuti. Zato sam i odbila jednu pesmu koju su Marina Tucaković i Damir Handanović napisali za mene. Posle toga je tu pesmu otpevala jedna moja koleginica i postala je hit. Nikad ovo nisam rekla, otpevala je Katarina Grujić - rekla je Nataša Bekvalac.

Republika

Foto: Printscreen/instagram.com

Nataša Bekvalac

Podsećamo na reči te pesme:

- Moje rane su nevidljive te su rane uvek najgore dobar mi je zivot al’ nisam ja kao lutku su me imali kao lutku su me gledali a ja sa lutkama nikad nisam zaspala Dobar život imam ja sve sam to lažima ženskim kupila osmeh od milion dolara za suze bih sad ustupila.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić

Nataša je istakla da nije htela da je tako gledaju, i da je lutka bezosećajno biće, a da ona to nije.

Podsetimo, Nataša Bekvalac je 2013. godine izbacila singlove: „Kraljica novih ljubavi“ i „Bolesno te volim“. 2014. godine je uradila spotove za pesme „Mogu da prođem“ i „Najgora“. 2016. godine je, posle duže pauze, izdala CD pod nazivom „Original“. Na njemu se nalazi istoimena numera koja na Jutjubu-u ima 28.485.912 pregleda. Potom su usledili hitovi novijeg datuma.

Bekvalčeva je dobila ulogu i Drage Mašin u mjuziklu „Tajna Crne ruke“ reditelja Ljubiše Ristića. Imaće priliku da nastupi sa Radom Đuričin, Darom Džokić, Tanjom Bošković, Svetozarom Cvetkovićem i Vlastom Velisavljevićem. To je izazvalo revolt među nekim glumcima koji smatraju da pevačici nije mesto u pozorištu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading