BOGDAN NAPUSTIO CECINU VILU PRE NEGO ŠTO JE ONA OTIŠLA NA MALDIVE: A OVO se dešavalo u LJUTICE BIGDANA pre RASKIDA!

Autor:

Zabava

02.02.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili su tačku na vezu posle godinu dana ljubavi, a on se iselio iz njene vile na Dedinju, u kojoj su mesecima zajedno živeli.

BOGDAN NAPUSTIO CECINU VILU PRE NEGO ŠTO JE ONA OTIŠLA NA MALDIVE: A OVO se dešavalo u LJUTICE BIGDANA pre RASKIDA!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Naime, Ceca i Bogdan započeli su i život pod istim krovom, i to u njenoj vili u Ljutice Bogdana nekoliko meseci nakon što su otpočeli romansu.

Njih dvoje koristili su svaki slobodan trenutak da odu na zajednička putovanja, ali baza im je bila u Beogradu, i to baš u Cecinoj kući.

Međutim, kada se ljubav ugasila i kada su odlučili da se raziđu, Srejović je spakovao kofere i iselio se iz pevačicinog doma. To se odigralo nekoliko dana pre nego što je Ceca sa prijateljima otišla na odmor na Maldive, prenosi Blic.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

Podsetimo, Ceca i Bogdan nisu zeleli da previše komentarišu raskid koji se desio, ali jedino što su želeli jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading