TUGA U DOMU KATARINE GRUJIĆ: Pevačica ostala bez člana porodice kog je neizmerno volela: Njena oproštajna poruka će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić oglasila se na svom Instagram profilu i saopštila tužnu vest svojim pratiocima.

TUGA U DOMU KATARINE GRUJIĆ: Pevačica ostala bez člana porodice kog je neizmerno volela: Njena oproštajna poruka će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Foto: printscreen

Naime, Kaći je preminula baka, a ona je tužne vesti podelila na svom Instagram profilu:

 

 

- Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila anđeo na zemlji, a sada i na nebu. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila šta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89-oj godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeh daha volela svog Dragana. Sada si pored svog Dragana na nekom lepšem mestu, držite se za ruke, čuvate nas i šaljete nam mile poljupce…. Jako nedostajes meni i tvojoj Katici… Neka ti je večna slava najmilija moja bakice Olga - napisala je pevačica na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading