MISLILA SAM DA VADI NOŽ DA ME ZAKOLJE: Stravična ispovest Lepe Lukić o partneru, REKAO MI JE NEĆEŠ DA ŽIVIŠ NI TI, A NI JA, VEČERAS ZAVRŠAVAMO!

Autor:

Zabava

09.02.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić otkrila je stravične detalje odnosa sa prvim suprugom, te da je jedva dočekala da se razvedu jer je bila u strahu da će je ubiti.

MISLILA SAM DA VADI NOŽ DA ME ZAKOLJE: Stravična ispovest Lepe Lukić o partneru, REKAO MI JE NEĆEŠ DA ŽIVIŠ NI TI, A NI JA, VEČERAS ZAVRŠAVAMO!

Foto: youtube.com/printscreen

Prvi muž kraljice narodne muzike, Lepe Lukić, Toma Lukić, voleo je pevačicu do ludila, ali zbog njegove ljubomore brak nije mogao da opstane. Brakorazvodna parnica je trajala punih sedam godina, jer joj on nije dao razvod, a sve to vreme Lepa je bila u stalnom strahu od njega, kako tvrdi večno je zahvalna ženi u koju se zaljubio i spasio je muke.

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Lepa Lukić

 

–Bojala sam se njegove ljubomore. On nije čovek koji će da bije ženu, ali sam se bojala da ljubomore ne proizvede ubistvo. On mi tad kaže, „Ideš sa mnom kući.“Ja kažem; „Ne, vozi me tamo odakle si me uzeo“. On sve lepo sa mnom, kaže, „Neću ti ništa, ali ideš sa mnom.“ Ja se pravim da se ne plašim, kažem „Neću.“ On me je ubeđivao, ubeđivao, ja sam htela da iskočim iz kola i on samo kaže „E, sad sedi tu, večeras ćemo da završimo. Sad te vodim i završavamo ja i ti“, nema da živiš ni ti ni ja, kao da će da ubije sebe i mene. Ja kažem; „Pa ajde da rešimo jednom, ovo nije život“. I sedimo, on vozi gore u šumu na Dedinje. Ja mu kažem, „Ne bojim te se, spremna sam da prihvatim da ne živim, ali ovako neću.“ Kad je stao, on zaključa vrata, ja ćutim, a bojim se- priseća se Lepa Lukić pa dodaje:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepa Lukić

 

Kad je on gurnuo ruku u džep ja sam vrisnula, a on kaže, „Pa šta ti je?“, vadim češalj da se počešljam. Ja mislim, vadi nož da me zakolje kao što je obećao. Tek tada sam se rasplakala. Ubila sam se od plača, a on me grli, ljubi kaže, „Gde ja tebe da zakoljem kad te volim kao Boga.“ Ja mu kažem; „Voli me kao Boga al’ me vrati kući. Nemoj stresove da mi praviš.“ Doveo me do kapije, al’ mi opet ne da da izađem iz kola . Kaže još ću da te zezam. I kad je prošlo sat vremena držanja u kolima, kaže „E sad idi da spavaš dosta sam te zezao“. To je bio moj život, bio je pakao… Kasnije je držao Topčidersku noć, spetljao se sa Jovankom , oženio se, i mene je Jovanka spasila da se on smirio. Ja nisam htela ni da mi se javlja – ispričala je svojevremeno Lepa Lukić Milomiru Mariću u emisiji „Goli život“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading