MISICI POLICIJA UPROPASTILA ROĐENDAN: Dobila poklon od Karića u vrednosti od 100.000 evra, a onda se desilo OVO!

Autor:

Zabava

09.02.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mis Univerzuma, Barbara Ljiljak, doživela je neprijatnost kada je posetila policija uoči proslave rođendana.

MISICI POLICIJA UPROPASTILA ROĐENDAN: Dobila poklon od Karića u vrednosti od 100.000 evra, a onda se desilo OVO!

Foto: Prntscrin, instgram.com

Barbara Ljiljak je u ponedeljak proslavila svoj 33. rođendan u jednom ekskluzivnom zagrebačkom restoranu, a pevao joj je Saša Matić.

Republika

Foto: printscreen

Barbara Ljiljak, misica

Bivša Mis Univerzuma i manekenka je na poklon dobila poršea koji košta čak 100.000 evra, a koji nije bio parkiran na propisanom mestu, pa je tako Barbaru posetila policija, o čemu manekenka nije želala da priča:

- Policijski službenici uočili su automobil marke "porše" koji je bio nepropisno parkiran i kome su registarske oznake bile prekrivene. Proverom je utvrđeno kako je automobil rođendanski poklon te je obavljena i njegova provera, pri čemu se nije utvrdilo bila šta što je sporno. Policija je izdala naredbu da se s vozila ukloni tkanina i premesti na za to zakonom predviđeno parkirno mesto, što je odmah učinjeno - piše Pink.rs.

 

 

Barbari su se javile mnoge estradne ličnosti putem društvenih mreža kako bi joj čestitale ovaj divan dan. a jedna od njih je i voditeljka Iva Jerković. Bivša manekenka je objavila zajedničku sliku a ispod objave je napisala: "Ljubavi moja, sretan ti rođendan, volim te".

Republika

Foto: instagram.com

Jugoslav Karić, biznismen

Podsetimo, pre godinu dana se pisalo da je Barbara osvojila srce biznismenu Jugoslavu Kariću nakon razvoda od Elene Karić, a upravo se za njega smatra da je poklonio manekenki ovaj skupoceni poklon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading