NIKOLIJA JOVANOVIĆ I RELJA POPOVIĆ OTKRILI DUGO ČUVANU TAJNU: Evo koje ime su pevači dali drugoj ćerki!

Autor:

Zabava

09.02.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović i Relja Popović su nakon sedam meseci otkrili koje ime su dali drugoj ćerki.

NIKOLIJA JOVANOVIĆ I RELJA POPOVIĆ OTKRILI DUGO ČUVANU TAJNU: Evo koje ime su pevači dali drugoj ćerki!

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović je u julu donela na svet devojčicu, a pevačica i njen suprug Relja Popović nisu hteli da otkrivaju koje ime su dali drugoj mezimici.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović i Relja Popović

- Postali smo mama i tata divne devojčice. Mnogo te volim i mnogo si hrabra - napisao je tada Relja na svom Instagram nalogu, a od tada se nisu oglašavili, pa tako nismo bili u prilici da saznamo koje ime su izabrali za mlađu ćerku.

Republika

Foto: Marko Pantić

Nikolija Jovanović i Relja Popović

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana - rekla je Nikolija, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Marko Pantić

Nikolija Jovanović i Relja Popović sa bebom Hanom

Inače, ovo ime je veoma popularno u Srbiji i važi za jedno od nastarijih imena, a ako se uzmu u obzir i hebrejski koreni, značenje bi bilo "milost" ili "u Božjoj milosti". Podsetimo, Reljina i Nikolijina prva ćerka se zove Rea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading