ŽENO, ŠTA TI SE DESILO SA LICEM? Jelena Krunić pre deset godina nije imala PLASTIKU, nazivaju je HODAJUĆOM NAKAZOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Jelena Krunić, sada Onlifens diva izgledala je potpuno drugačije pre desetak godina!

ŽENO, ŠTA TI SE DESILO SA LICEM? Jelena Krunić pre deset godina nije imala PLASTIKU, nazivaju je HODAJUĆOM NAKAZOM! (FOTO)

Foto: youtube.com

Rijaliti zvezda i igračica Jelena Krunić potpuno se povukla iz medijskog sveta i posvetila se potpuno drugim stvarima. Naime, poznato je da se Krunićeva uputila put platforme ,,Onlifens-a", gde prodaje svoje eksplicitne snimke i fotografije za novac. 

 

 

Međutim, mnogi su zaboravili kako je ova ekstravaganta dama izgleda ranijih godina. Na Instagram nalogu koji se bavi poznatim ličnostima pojavila se fotografija na kojoj se vidi kako je Jelena izgleda ranije, kao i sada. 

 

 

Pored stila koji joj se promenio, Krunićeva je na sebi korigovala dosta stvari, o čemu je otvoreno pričala. Usne i jagodice su samo deo estetske korekcije koje je Onlifens dica korigovala, a pored toga, plastični hirurg joj je povećao i silikonske grudi. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a mnogi su ostali šokirani njenom promenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Janko

06.02.2022 15:01

Kome treba ova rugoba?

Odgovori 24 0