SIN MARINE TUCAKOVIĆ ISPROZIVAO NAJSTRAŠNIJE ACU LUKASA: "Niko se nije navučen rodio"

Autor:

Zabava

06.02.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković ponovo je udario na pevača Acu Lukasa.

SIN MARINE TUCAKOVIĆ ISPROZIVAO NAJSTRAŠNIJE ACU LUKASA: "Niko se nije navučen rodio"

Foto: ST/D. KADIĆ, Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije

Tekstopisac Milan Laća Radulović i sin pokojne Marine Tucaković nastavio je da proziva i vodi estradni rat sa pevačem Aom Lukasom na Tviteru. Laća je ovog puta otišao korak dalje, pa aludirajući na Lukasov lapsus, ironično prokomentarisao. Na Tviteru se istog trenutka povela polemika da je Radulović ponovo hteo samo da isproziva Acu i potpali njihov stari rivalitet. 

- Niko se nije navučen rodio! - šerovao je on Lukasov lapsus uz fotografiju, gde je pevač očigledno hteo da kaže, da se "niko nije naučen rodio" a zatim dodao:

- Vala, niko!

Republika

Foto: tviter.com/printskrin

Milan Laća Radulović proziva Acu Lukasa

 

Mnogi su ovaj status odmah počeli da tumače kao da Laća aludira na Lukasove probleme sa narkoticima, ali on nije hteo dalje da komentariše tu temu.

Prošle godine u medijima je Radulović već vodio žestok rat sa Lukasom preko Tvitera. Tada je razlog bila Acina biografska knjiga koju je objavio, u kojoj je opisao njegov čitav buran i žestok život koji je živeo. 

- Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja video snimka prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanilin šećer na nos. Popravljeno - napisao je ispod videa.

Međutim, to nije sve, nakon što je objavio fotografiju na kojoj je Acinu biografiju bacio u WC šolju, pre dva dana Laća je ponovo počeo da provocira. Na Tviteru je počeo objavljivati fotografije na kojima Acinu knjigu baca gde god stigne.

Sve ovo Lukas je tada žestoko prokomentarisao.

- Tviter nemam, jer je Tviter u 90 posto slučajeva grupna terapija za beznadežne psihijatrijske slučajeve i deset posto za normalne, koji i dalje gaje utopističku ideju da se ovima nešto može objasniti! U koju grupaciju spada ovaj džanki, prosudite sami! U ovaj sanitarni element bi bilo najbolje za njega da skoči on, jer on za bolje i nije! Ja ću da mu pomognem u tome! Pustiću vodu! - kazao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
miki

06.02.2022 12:35

idi kod merlina i oplevi ponovo po srbiji

Živojin

06.02.2022 12:57

Ovaj Laća kao da je bez gaća.

Mile

07.02.2022 05:32

Dokle god ga najavljuju i potpisuju kao "sin Marine Tucakovic" za javnost je miš mali jer ime njegovo nije prepoznatljivo i stoga ništa ne vredi !!! Mene bi bilo sramota da me po "kevi" znaju , ne drugačije !!!