UDAR PO DŽEPU! Glumcu što je izazvao UDES u alkoholisanom stanju ODREĐENA KAZNA: Evo koliko mora da PLATI!

Autor:

Zabava

05.02.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Radoje Čupić zakucao se u banderu dok je vozio u alkoholisanom stanju, a sada mu je izrečena i kazna.

UDAR PO DŽEPU! Glumcu što je izazvao UDES u alkoholisanom stanju ODREĐENA KAZNA: Evo koliko mora da PLATI!

Foto: printscreen

Glumac Radoje Čupić je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću kada je vozio mrtav pijan, pa je udario u banderu. Njemu je određeno zadržavanje od 24 sata kako bi se otreznio, a sada mu je i izrečena kazna.

Republika

Foto: printscreen

Radojev smrskan auto

Naime, glumac je imao 1,82 promila alkohola u krvi pa je zbog toga sud odredio kaznu u iznosi od 120.000 dinara, osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i čak 16 kaznenih poena.

Republika

Foto: printscreen

Radojev smrskan auto

Podsetimo, nesreća se dogodila na putu Bački Petrovac - Kulpin, a na Instagramu je osvanula slika njegovog slupanog automobila, piše Kurir.

- Udes se dogodio u 20,45 časova kada je glumac išao iz Bačkog Petrovca ka Kulpinu. Vozio je brzo, izgubio kontrolu, sleteo sa puta. Čupić je, kako je alkotestom utvrđeno, vozio pijan i u krivini je izleteo sa puta i udario u banderu. Na svu sreću, nije povređen, a policija koja je došla na uviđaj morala je da ga odvede na trežnjenje jer je naduvao 1.82 promila alkohola - naveo je izvor Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading