ĐANIJEVA SLAĐA HITNO OPERISANA: Sin Marko kroz suze priznao da mu MAMA IMA RAK! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

04.02.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs ekskluzivno saznaje da je Slađa Trajković, žena folekra Đanija operisana zbog raka bubrega.

ĐANIJEVA SLAĐA HITNO OPERISANA: Sin Marko kroz suze priznao da mu MAMA IMA RAK! (FOTO)

Foto: instagram.com

Sin popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković priznao je ekskluzivno za naš portal da njegova majka Slađa Trajković ima rak bubrega i da su je doktori hitno operisali. Nalazi se trenutno u bolnici, a Marko se odazvao našem pozivu i otkrio šta se sve izdešavalo. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Radiša Trajković Đani i Slađa Trajković

 

Nije krio da su za Slađinu bolest saznali sasvim slučajno, dok su bili na kontroli, a doktori su doneli hitnu odluku da je odmah operišu, kako bi uspeli da sve srede kako treba. Inače, podsetimo, Slađa je nedavno odlazila na kontrole kod doktora, kao i njen voljeni suprug Đani, a nakon obavljenih svih analiza koji su bili potrebni, doktori su ustanovili da ona ima rak bubrega. 

Majka mi je trenutno u bolnic,i jer smo slučajno saznali da ima rak bubrega. Zamolila je da se ja javljam na telefon i pozive, da se odmara i da sad ne može da priča. Sve smo saznali slučajno na pregledu, odmah su je operisali i sve je prošlo, Bogu hvala kako treba - izjavio je Marko. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading