PEVAČ HITNO PRIMLJEN U KLINIČKI CENTAR: Ćema ČEKA hitna operacija grla, evo koliko neće smeti da zapeva!

Autor:

Zabava

02.02.2022

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Amel Ćeman Ćemo primljen je u Klinički centar gde čeka operaciju grla.

PEVAČ HITNO PRIMLJEN U KLINIČKI CENTAR: Ćema ČEKA hitna operacija  grla, evo koliko neće smeti da zapeva!

Foto: printscreen

Kako domaći mediji prenose njemu su obavljeni svi pregledi, i dijagnostikovana tonzila grla, koja se vodi i kao tumor. Nakon intervencije, Ćemo neće smeti mesec dana ni da pomisli da se lati mikrofona, a kamoli da zapeva, prenosi Kurir.

Inače, popularni pevač je i ranije imao zdravstvenih problema, a u jednom periodu bio je čak na ivici života i smrti.

Nemam običaj da za medije iznosim privatne probleme, ali ovog puta sam prinuđen da napravim izuzetak. Na moju veliku sreću, a korak me delio od velike nesreće, uspeo sam da sačuvam zdravlje zahvaljujući timu hitne pomoći VMA, na čelu sa načelnikom hitne pomoći VMA doktorom Milanom Jovanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ĆEMO (@cemo_cemo_official)

 

- Voleo bih da me razumete, jer ne bih otkrivao dijagnozu, samo ću naglasiti da sa zbog stručnosti i brzine lekara izbegao sepsu. Trenutno sam na terapiji, pridržavam se lekarskog upustva i primam redovno terapiju. Sad je sve u najboljem redu, kako je moglo biti. Ukoliko sve bude išlo po planu lekara, operacija neće biti potrebna. Iskoristio bih priliku da se izvinim svojoj publici i saradnicima, što sam morao da otkažem nekoliko nastupa. Ipak je zdravlje najpreče! - rekao je ljubazan Ćemo tada za Alo.

Inače, on je za doček srpske Nove godine nastupao u "Baru" gde je napravio atmosferu za pamćenje, a njegov nastup je i dalje barovcima jedan od najboljih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading