UNUKA BABA VANGE NAŠA JE POZNATA PEVAČICA! Javnost je brujala o njenim SKANDALIMA, povukla se sa scene, ali je zauvek ostala ''KRALJICA SPLAVOVA''! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Danijela Vranić tvrdila je da je unuka čuvene Baba Vange.

UNUKA BABA VANGE NAŠA JE POZNATA PEVAČICA! Javnost je brujala o njenim SKANDALIMA, povukla se sa scene, ali je zauvek ostala ''KRALJICA SPLAVOVA''! (FOTO)

Foto: youtube.com/History

Pevačica Danijela Vranić dugo godina bila je poznata kao "kraljice splavova", karijera joj je rasla vrtoglavom brzinom, a onda se iznenada povukla. Kako je sama rekla nikada nije bila spremna na toliko popularnost, te da joj život koji sada vodi, prija. Govorilo se da je miljenica žestokih momaka, a ona je jednom prilikom ispirčala kako je odbijala njihova udvaranje i muzičke želje.

Republika

Foto: youtube.com/CityRecordsOfficial

Danijela Vranić bila je kraljica splavova

- Svima! Rekla sam svakom ko je pokušao da mi nametne tako nešto. Jednostavno sam rekla da to nije muzika, i nikad nisam bila izričita i bezobrazna prema njima. Mi smo se svi srodili tako, oni su svakodnevno dolazili da me slušaju i prihvatili su te moje stavove. Ja sam želela da se ljudi zabave i dobro provedu na mom nastupu, a ne da pravimo probleme i izazivamo takve situacije, a upravo bi se to desilo da sam ispunjavala želje i pevala sve što bi neko poželeo. Baš zbog svega toga, ja sam to što jesam rekla je ona i otkrila zbog čega je bila obezbeđenje svome bendu!

 

 

- Ja se nisam osećala ni ugroženom ni zaštićenom, a ono što je mene štitilo bio je taj moj stav koji sam imala na sceni, zato mi se neprijatne situacije nisu ni događale. Uvek sam imala obezbeđenje uz sebe na nastupu, ali stvarno nikad nisu morali da reaguju zbog mene, odnosno moje bezbednosti. Štaviše, ja sam bila obezbeđenje svom bendu. Oni su nekako bili plašljivi, na nekim klimavim nogama, gde sam ja kao autoritet uvek stajala iza njih i prosto ih štitila. Dešavale su se čak i situacije kad ne nastupam sa njima, pa me neko u pola noći budi i uz kuknjavu kaže: "Jaoj, molim te, ustani, desila nam se neprijatna situacija". Ja sam u pola noći ustajala i rešavala te probleme - ispričala je Danijela tada, prenosi Alo.

 

 

Vranićevu su pratili i brojni skandali, a jedan od najvećih bio je kada je 2012. godine uhvaćena sa 1,84 promila u krvi kako vozi, te je tu noć provela u policiji na trežnjenju. Danijela je zbog stresa koji je nosio njen posao, dobila hormonski poremećaj zbog kog se ugojila, odlučila je da se okrene sebi i svom zdravlju, te se u potpunosti povukla sa javne scene.

Podsetimo, pevačica je više puta isticala da se o njoj više nagađa, nego što se zaista zna, ali da podatak da je unuka čuvene proročice Baba Vange samo odabrani znaju. Tačnije, Baba Vanga je tetka Danijelom ocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading