PLAČEM SVAKI DAN NA SITNICE: Filip Mitrović OGULIO dušu u "Lično sa..."! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.01.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mitrović je gostovao u emisiji "Lično sa...", a onda je otkrio neke nepoznate detalje iz njegovog života.

PLAČEM SVAKI DAN NA SITNICE: Filip Mitrović OGULIO dušu u "Lično sa..."! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevač Filip Mitrović je gostovao u našoj emisiji "Lično sa...", a tim povodom je rešio da odgovori na neka škakljiva pitanja.

Republika

Foto: Republika

Lično sa Filipom Mitrovićem

Na samom početku Filip je priznao da je jako iskren, a u jednom momentu je spasio našeg kamermana da se ne udari u banderu.

Pevač je priznao da je srećno zaljubljen i da mu je omiljeno jelo hobotnica ispod sača, a kada smo ga upitali da li pamti prvu svađu odmah je odgovorio:

Republika

Foto: Republika

Filip Mitrović

- Ne pamtim prvu svađu jer se ja svađam svaki dan sa svima - kaže pevač, a onda je ispričao i kada mu je bio prvi poljubac:

- Prvi poljubac mi je bio u vrtiću, sećam se da sam se popeo stepenik da bih bio iznad drugarice koja mi je nakon poljupca lupila šamar - rekao je Filip.

Mitrović je otkrio da nije muzičar da bi bio dizajner interijera, da stalno čisti po kući, a onda se osvrnuo i na detinjstvo:

Republika

Foto: Republika

Filip Mitrović, pevač

- Dosta toga su mi roditelji branili, kasno sam krenuo da izlazim u grad, a branili su mi da se bavim profesionalno muzikom. Najveće batine sam dobio kada je ćale pronašao duvan u garderoberu - priča Filip, a onda je otkrio i da li plače:

- Plačem svaki dan, imao sam jako dugo problem sa depresijom i ankcioznošću, dugo sam držao u sebi. Plačem na svaku sitnicu, na lepe i ružne stvari, više ništa ne čuvam u sebi - završio je Filip.

Šta je sve pevač rekao, možete pogledati u video snimku na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading