MAŠA TERZIĆ SAZNALA POL BEBE! Isplivali svi detalji, evo kada će se poroditi!

Autor:

Zabava

28.01.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Zvezdana Terzića, Maša Terzić u četrvotm je mesecu trudnoće, a sada je navodno najbližima otkrila i koji je pol bebe.

MAŠA TERZIĆ SAZNALA POL BEBE! Isplivali svi detalji, evo kada će se poroditi!

Foto: instagram.com/terzicmasa

Krajem juna je termin za porođaj, kada će Maša na svet doneti dečaka, prenosi Telegraf.

- Maša je jako uzbuđena zbog nove životne uloge. Ona i njen partner su se verili pre dva meseca kada joj je poklonio čak dva prstena, a svadbu ne planiraju dok na svet ne dođe beba. Njen dečko ne živi u Beogradu, bavi se ozbiljnim poslom zbog čega ne želi da se eksponira. Venčanje će upriličiti u inostranstvu, na leto, kada stigne sin - kaže izvor blizak porodici Terzić za pomenuti medij i otkriva detalje veze ovog para:

Republika

Foto: instagram.com/mashaterzic

Maša Terzić

- Zajedno su godinu dana i Maša ga je sve vreme veze pratila u stopu, budući da zbog prirode posla često putuje. Oni se super slažu i svi njeni prijatelji govore da nikada nije bila srećnija u životu. Zajedno su doneli odluku da se Maša porodi u inostranstvu - završava priču izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading