PEVAČICA PROGOVORILA O SILIKONIMA, HIRURZI JOJ JEDVA SPASILI UNAKAŽENO LICE: Marina Visković triputa odlazila pod nož, mogla je završiti kao UTVARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković odgovorila je na pitanje šta je sve promenila na sebi.

PEVAČICA PROGOVORILA O SILIKONIMA, HIRURZI JOJ JEDVA SPASILI UNAKAŽENO LICE: Marina Visković triputa odlazila pod nož, mogla je završiti kao UTVARA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pevačica Marina Visković oduvek je važila za jednu od najzgodnijih i atraktivnijih estradnih dama na našoj estradi, a ona je sada vrlo otvoreno progovorila ko je zadužen za njenu lepotu. Pevačica nije krila da je u pitanju čak i estetska, kao i plastična hirurgija.

 

 

 

Naime, Marina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju selfija, a pored toga dobila je pitanje da otkrije šta je sve korigovala na svom izgledu, što je ona vrlo otvoreno odgovorila. Iako je bila jedno vreme na meti loših kritika da je sva plastična i izveštačena, Marina vrlo vredno i naporno radi na svom fizičkom izgledu, što i njen Instagram profil govori. Vrlo redovno pokazuje svojim pratiocima koje vežbe upražnjava tokom napornih treninga, ali je sada otkrila i da njenu lepotu krase ruke plastičnog hirurga. 

 

 

- Šta si na licu sve radila? Prelepa si - glasilo je pitanje. 

Marina Visković izvadila silikon!

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

 

Pevačica Marina Visković na Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj je pokazala pratiocima da je otišla da reši problem u usnama, budući da je nekoliko puta aplicira biopolimer u njih. Nakon nekog vremena usne mlade pevačice su se deformisala, zbog čega je bila prinuđena da ih reši hirurškim putem, što je ona i uradila. Viskovićeva je potom na Instagramu apelovala na svoje pratioce da kada budu hteli da nešto koriguju na sebi, da bude proveren i legalan materijal. 

 

Inače, biopolimer kao materijal, ili poznatiji kao silikon je zabranjena supstanca koja se koristi još uvek u Srbiji, a inače se infiltrira kao ulje za masažu, kako bi moglo da se prodaje pacijentima. 

 

 

- Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludeli - odgovorila je Marina. 

Republika

Foto: instagram.com

Marina Visković Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading