OVAKO TONČI HULJIĆ GLEDA NA ĆERKINU ROMANSU: Hana je u vezi sa 14 godina STARIJIM pevačem i čeka dete, a ovo je muzičar rekao za zeta!

Autor:

Zabava

27.01.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonči Huljić je progovorio o vezi njegove ćerke sa pevačem Petrom Grašom, a evo šta je imao da kaže na to đto će postati deda.

OVAKO TONČI HULJIĆ GLEDA NA ĆERKINU ROMANSU: Hana je u vezi sa 14 godina STARIJIM pevačem i čeka dete, a ovo je muzičar rekao za zeta!

Foto: youtube.com/printscreen

Petar Grašo ne izbija iz medijskih naslova nakon što je uplovio u vezu sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, sa kojom čeka dete, a sada se oglasio hrvatski muzičar Tonči Huljić koji je komentarisao to što će uskoro da postane deda.

Republika

Foto: petargrasoofficial/instagram.com/printscreen

Petar Grašo

- Ma, nemoj mi ništa govoriti, gledam one slike, tako. Stalno sam govorio - hoćete me više napraviti dedom? Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovek koji uvek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš "dida"? Sad samo čekam - "pradida" - rekao je Huljić, a na sve se nadovezao i Petar:

Republika

Foto: Promo foto

Tonči Huljić

- Mi smo uvek jedan drugom radili ludorije, mislim da je ovo finalna - rekao je Grašo i dodao:

- Trebalo mi je neko vreme, kao i verovatno svakom čoveku, da sam sa sobom osvestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne porodice koje čekaju prinovu - rekao je Petar, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading