VODITELJKA ŽESTOKO NAPALA ŽIKU ZANU ZBOG ODUZIMANJA DECE NJENOJ SESTRI: Najveći OLOŠ na estradi, on OČAJAN: NEKA MI BOG OPROSTI!(FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

19:06

Voditeljka Jadranka Jevtić iznela je niz optužbi na račun Žike Zane.

VODITELJKA ŽESTOKO NAPALA ŽIKU ZANU ZBOG ODUZIMANJA DECE NJENOJ SESTRI: Najveći OLOŠ na estradi, on OČAJAN: NEKA MI BOG OPROSTI!(FOTO)

youtube.com/printscreen

Voditeljka Jadranka Jevtić iznela je niz optužbi na račun Zorana Živanovića, poznatijeg kao Žika Zana, rekavši da je najveći ološ na estradi.

youtube.com/printscreen

Žika Zana

Naime, ona je na svom ''Fejsbuk'' profilu napisala da je došlo vreme da iznese pojedine detalje o Žiki javno, te otkrila da je Živanović svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

- Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve.Univerzum i karma su čudo.

printscreen/facebook

Jadranka Jevtić objava na Fejsbuku

Povodom ovoga se oglasio i Žika koji je rekao da je sve to bilo veoma davno, ali da se seća svega što se dogodilo.

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na šta se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika za “Blic”.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading