ĐOKOVIĆ SE ZADOVOLJNO SMEŠKA: Loša vest za Medvedeva pred završnicu Australijan Opena!

Autor:

Sport

26.01.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušli smo u samu završnicu Australijan Opena, a kladionice su promenile kvote za osvajača prvog Grend slema sezone. Rus Danil Medvedev još uvek slovi za prvog favorita, ali njegov trijumf u Melburnu više nije toliko izvestan.

ĐOKOVIĆ SE ZADOVOLJNO SMEŠKA: Loša vest za Medvedeva pred završnicu Australijan Opena!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Pre nekoliko dana pisali smo o tome da slavlje drugog reketa sveta "plaća" između 1,40 i 1,50, dok je danas kvota na njega praktično udvostručena i kreće se u rasponu od 1,90 do 2. Na ovakvu promenu sigurno je uticala neubedljiva igra Medvedeva protiv Kanađanina Ože-Alijasima koga je savladao posle drame u pet setova i preokreta.

Drugi favorit Australijan Opena je Španac Rafael Nadal (3-3,50), dok se značajno manji izgledi daju Stefanosu Cicipasu i Mateu Beretiniju.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/AP

Može li Rafa do 21. Grend slem titule?

Podsetimo, polufinalni dueli u Melburnu igraju se u petak, a Nole čeka kiks ruskog asa kako bi zadržao prvo mesto na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
ne radujte se previše

26.01.2022 18:24

Ostaje No1 ali ode 21 GS Nadalu.

Vlado

27.01.2022 10:59

Kakva je to logika da ispadne Medvedev kamo bi Djokovic ostal na br,1 ATP listi,sa porazom Medvedeva sanse da osvoji 21 gren slem Za Nadala rasu,dok Djokovic ostaje sa Federerom iza Spanca.

Odgovori 10 2