PEVAČICA SE OBRATILA NEROĐENOM DETETU: Tuga i bol je sastavili sa zemljom! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

14:34

Pevačica Danijela Martinović u potresnoj ispovesti otkrila je sve o njenom najvećem bolu.

PEVAČICA SE OBRATILA NEROĐENOM DETETU: Tuga i bol je sastavili sa zemljom! (FOTO)

youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica i umetnica Danijela Martinović u potresnoj ispovesti koju je imala pre nekoliko godina u jutarnjem programu nateralo je milione na suze, a ona je progovorila o njenom najvećem neuspehu i bolu. Naime, iako se trudila, Danijela nikada nije uspela da se ostvari kao majka, što je na nju ostavilo veliki trag. 

 

 

Danijela je ispričala da je u teškim trenucima, u kojima se našla, počela pisati, pa se obratila nerođenom detetu, koju je nazvala Mrvica, a tugu koju je osećala, nije mogla da sakrije u rečima kojima je opisivala kroz šta je prolazila. 

 

 

Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine – pričala je Danijela za Jutarnji, pre par godina, prenosi „Story.hr“.

 

 

Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Provjeren višestruko

26.01.2022 19:11

Molim gospođicu da mi se obrati. Uspijeh 99%. Prihvatam i reklamacije.