SMRT POZNATOG PEVAČA JE I DALJE MISTERIJA: Pronađen je u hotelskoj sobi MRTAV, a umrlica uliva JEZU U KOSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo pevača pronađeno je u hotelskoj sobi, a misterija o njegovoj smrti ni danas nije razrešena.

SMRT POZNATOG PEVAČA JE I DALJE MISTERIJA: Pronađen je u hotelskoj sobi MRTAV, a umrlica uliva JEZU U KOSTI! (FOTO)

Foto: ST/V.LUKIĆ

Prošle godine nestanak pevača Jasmina Malkočevića izazvalo je paniku i strah u porodici, a njegova sestra Asmira objavila je tada fotografiju na Fejsbuku, te je u komentari objavila šta se desilo sa njenim bratom. 

- Moj brat Jasmin Malkočević je nestao juče 15.12. oko 13h, u tamnoj jakni i famericama. Telefon je isključen i nemamo nikave informacije dalje. Ako znate bilo šta, molim vas da javite nama ili policiji. Nestanak je polici prijavljen sinoć. Delite molim vas i hvala - napisala je Asmira ispod Jasminove fotografije. 

 

 

Samo dan kasnije, policija je uspela da pronađe Jasminovo (39) telo, i to u sobi jednog hotela u mestu Ljubače. Na beživotnom telu Malkočevića nije pronađen nijedan trag nasilja ili bilo kakvih povreda. Uprava policije MUP-a Tuzlanskog kantona je obaveštena da je u jednoj od iznajmljenih soba pronađeno beživotno telo.

Republika

Foto: Printscreen/facebbok

Jasmin Malkočević

 

- Na telu preminulog nisu pronađeni tragovi povreda ili bilo kakvog nasilja i najverovatnije se radi o samoubistvu izazvanom trovanjem tabletama. Dežurni tužilac će izdati naredbu za obdukciju tela preminulog kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti - navode iz tužilaštva i dodaju:

- Tokom uviđaja se utvrđuju sve okolnosti koje se vezuju za ovaj događaj - rekao je Admir Arnautović, portparol tužilaštva Tuzlanskog kantona prenose mediji. 

Nakon što je pronađeno telo njenog brata, Asmira je na Fejsbuk profilu sa pratiocima i prijateljima podelila fotografiju njegove umrlice. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading