POZNATA PEVAČICA PALA U POSTELJU, SLOŠILO JOJ SE: Eleni Kitić došli doktori na vrata, jedva je povratili u život! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elena Kitić završila je na infuziji, nakon što joj se slošilo.

POZNATA PEVAČICA PALA U POSTELJU, SLOŠILO JOJ SE: Eleni Kitić došli doktori na vrata, jedva je povratili u život! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Poznata pevačica Elena Kitić i ćerka folekra Mileta Kitića iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju, koja je mnoge zabrinula. Kako je vreme virusa, imunološki sistem je izuzetno važan, s toga je Kitićeva odlučila da uz pomoć infuzije nadomesti manjak vitamina u telu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

Elena je na Instagram storiju podelila sa pratiocima fotografiju na kojoj se vidi da leži na fotelji i prima infuziju, a njeni pratioci su se uplašili da joj se nije nešto loše desilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

- Samo imunitet ovih dana - napisala je Elena. 

Republika

Foto: Instagram.com

Elena Kitić Instagram

Podsetimo, nedavno je Miletova ćerka objavila provokativnu fotografiju, u vrlo izazovnom izdanju, a njeni pratioci napravili su opšti haos u komentarima, jer su ostali zabezeknuti zbog provokativnog izdanja mlade pevačice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading