BIVŠA SUPRUGA POKOJNOG ŽIVIĆA OTKRILA RAZLOG RAZVODA: Nataša Pavlović progovorila zašto je ostavila glumca! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nataša Pavlović progovorila je o razlogu zbog kog se razvela od pokojnog glumca Marka Živića.

BIVŠA SUPRUGA POKOJNOG ŽIVIĆA OTKRILA RAZLOG RAZVODA: Nataša Pavlović progovorila zašto je ostavila glumca! (FOTO)

Foto: republika, ST/N. Mandić

Estradni par voditeljka Nataša Pavlović i pokojni glumac Marko Živić venčali su se 2001. godine, mada skoro nikada se nisu pojavljivali zajedno u emisijama gde su otvoreno govorili o odnosu. Nakon četiri godine braka, između Nataše i Marka došlo je do razvoda.

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - govorio je svojevremeno Marko za Helou. 

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić

 

Nakon što je primila tragičnu vest da joj je bivši suprug preminuo, Nataša nije mogla da se pomiri sa istinom, pa je uplakana pojavila na njegovoj sahrani. Gorke suze Nataša nije mogla da sakrije, a sve vreme su je pridržavali prijatelji i porodica kako se ne bi srušila od bola. 

 

 

- Mlad čovek kad se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da je zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga, da bi brak kasnije bio skladniji - izjavila je o razvodu Nataša pre nekoliko godina. 

Nataša se nekoliko meseci nakon Živićeve sahrane vratila svom poslu, pa je sada na Instagram profilu sa pratiocima podelila fotografiju na kojoj je otkrila šta radi u slobodno vreme. Zgodna voditeljka otkrila je svojim pratiocima da voli da pegla veš. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading