Splićanka rešila da obnovi kontakte koje je prekinula tokom braka s Malim Kebom: Severina se posle razvoda miri s bivšim prijateljima!

Autor:

Zabava

26.01.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Vučković i njen bivši prijatelj i menadžer Tomislav Petrović su se, kako pišu hrvatski mediji, pomirili, pa su rešili da obnove kontakt i s Edvinom Softićem, prijateljem od kog se nekada nisu odvajali.

Splićanka rešila da obnovi kontakte koje je prekinula tokom braka s Malim Kebom: Severina se posle razvoda  miri s bivšim prijateljima!

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, Tomica je tokom vikenda nazvao Softića, menadžera jednog zagrebačkog kluba, i rekao da bi on i Severina došli da pogledaju kabare program, po kojem je klub poznat, pa je ubrzo Softića nazvala i sama pevačica, koja je rešila da se pomiri sa svima s kojima je prekinula kontakt tokom braka s Igorom Kojićem.

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Severina Vučković

 

- Edvin, Tomica i Severina se nekada nisu odvajali, pa je u međuvremenu usledila svađa, posle koje su se udaljili. Severina i Softić, koji joj je bio najbliži saradnik i jedan od najboljih prijatelja, izgleda da su rešili nesporazume koji su nastali dok je bila u braku s Igorom Kojićem. Pre tri godine Kojić je, navodno, Softiću postavio crnu sveću ispred vrata, kao i prethodno njenom bivšem partneru Milanu Popoviću. Crna sveća se inače koristi za skidanje uroka jer štiti i daje moć, a u crnoj magiji koristi se ako se nekome namerava uništiti veza. Softić je navodno prvo Kojiću zalupio vrata kad mu je ovaj pokucao u želji da razgovaraju, a onda je u liftu zgrade u kojoj živi u Zagrebu i on pronašao crnu sveću. Softić je tad rekao da je siguran da Severina nema veze s crnom svećom u njegovom liftu, ali se nisu čuli zbog Igora - ispričao je izvor.

Softić je posle nekoliko dana javno rekao da ne sumnja da je sve to Severinino maslo, pa je pomenuo Kojića.

Republika

Foto: Instagram

 Severina Vučković

 

- S obzirom na to da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno da govorim. Mogu samo da kažem da Severinu veoma dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze s postupcima supruga - izjavio je tad Softić.

Inače, Edvin je upoznao Severinu i Igora na proleće 2015. u Beogradskoj areni nakon njenog koncerta, kada su iskre između sada već bivših partnera planule na prvu, nakon čega su se i zavetovali na večnu ljubav.

Inače, Softić i Petrović ostali su u veoma dobrim odnosima i nakon što ih je Severina isključila iz života, navodno zbog Kojića. Kasnije nikada nisu javno pričali o razlozima pucanja dugogodišnje saradnje i prijateljstva. Međutim, činjenica je da je, pošto je Kojić otišao iz Severininog života, pevačica počela da se miri s najbližim ljudima. Prvo s Petrovićem, a onda i sa Softićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

26.01.2022 14:56

Koja manipulatorka! Uvek neko drugi kriv... Igoru zelim sve najbolje i brak sa pravom osobom za njega, a Severini daleko lepa kuca!

Maja

26.01.2022 23:32

Prava mala amaterka,ufurana da nesto vredi a nula bodova i fizicki i mentalno.P.S.Jedi bre nesto sestro slatka izgledas ko ofinger