SOFTIĆ OPROSTIO SEVERINI CRNU SVEĆU I IGORA! Nakon razvoda od malog Kebe, pevačica moli za OPROŠTAJ prijatelje na koje je Kojić BACAO CRNU MAGIJU!

Autor:

Zabava

25.01.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se razvela od Igora Kojića, Severina Vučković na sve načine pokušava da vrati prijatelje kojima je okrenula leđa tokom braka.

SOFTIĆ OPROSTIO SEVERINI CRNU SVEĆU I IGORA! Nakon razvoda od malog Kebe, pevačica moli za OPROŠTAJ prijatelje na koje je Kojić BACAO CRNU MAGIJU!

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ, Instagram

Severinin menadžer je kako prenose hrvataski mediji, za vikend nazvao Edvina Softića, menadžera jednog kluba u Zagrebu i rekao da bi on i Severina došli da pogledaju kabare program po kojem je klub inače poznat, a ubrzo ga je nazvala i pevačica.

Njih troje su se provodili kao nekada, a izgleda da su Severina i Softić uspeli da reše probleme i nesporazume koji su nastali tokom njenog braka sa Igorom Kojićem.

Republika

Foto: instagram.com/igorkojic

Igor Kojić ostavio sveću ispred vrata Edvinu Softiću

Podsetimo, pre tri godine Kojić je navodno Edvinu Softiću postavio crnu sveću ispred vrata, identično kao i njenom bivšem partneru Milanu Popoviću. Crna sveća se navodno koristi za skidanje uroka jer štiti i daje moć, a u crnoj magiji koristi se ako se nekome želi uništiti veza. Kako se navodilo tada, Softić je  prvo Kojiću zalupio vrata, a onda je u liftu zgrade u kojoj živi u Zagrebu pronašao crnu sveću. Softić je tad istakao da je siguran kako Severina nema veze s crnom svećom u njegovu liftu.

- S obzirom na to da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno da govorim. Mogu samo reći da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga - izjavio je tad Softić Večernjem listu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edwin Softić (@edwinsoftic)

 

Ono što je zanimljivo jeste to da je Igora i Severinu upoznao upravo Softić 2015. godine, a tada nije krio da je srećan što je njihova veza završena brakom.

- Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno kao porodicu. Drago mi je da je njihova veza završila brakom - ispričao je kasnije Softić.

Softić i Petrović ostali su u jako dobrim odnosima i nakon što ih je Seve isključila iz svojih života, navodno zbog Kojića. Ono što je činjenica jeste da pevačica pokušava da vrati svoje bliskle ljude sa kojima je prekinula kontakt zbog Igora Kojića.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading