PROGOVORILA O RASKIDU SA ČUVENIM GLUMCEM: Jeo je ljudsko MESO, nisam mogla više da ga primim u KUĆU, bilo je jezivo!

Autor:

Zabava

25.01.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

1991. godine Hopkins je glumio Hanibala Lektera u filmu “Kad jaganjci utihnu'', a njegova veza sa Martom Stjuart zbog toga nije mogla da opstane.

PROGOVORILA O RASKIDU SA ČUVENIM GLUMCEM: Jeo je ljudsko MESO, nisam mogla više da ga primim u KUĆU, bilo je jezivo!

Foto: Tanjug/AP

Marta Stjuart, poznata američka poslovna žena i tv lice, gostovala je u emisiji “The Ellen DeGeneres Show” u kojoj je govorila o svojoj vezi sa Entonijem Hopkinskom koja je započela početkom devedesetih godina, nakon razvoda od Endrjua Stjuarta.

 

 

Ona je priznala da je prekinula vezu jer ga je konstantno gledala kroz ulogu Hanibala Lektora. Naime, ta uloga je toliko plašila Martu Stjuart da nije mogla da zamisli da slavnog glumca primi u svoju kuću u Mejnu, prenosi Nacional.hr.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marta Stjuart

- Sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - priznala je Marta.

- Izlazila sam s Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula sa njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lektoru - ispričala je, a voditeljka nije mogla da veruje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Entoni Hopkins

- Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Mejnu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni da zamislim da tamo odvedem Entonija Hopkinsa, sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - priznala je Marta i dodala:

- O, volela sam ga, ali bio je... Strašan. ​​Htela sam da ga pozovem gore u Mejn, imam predivan dom u Mejnu... Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film. Želiš li da ti neko pojede mozak dok sediš u svojoj divnoj kući u Mejnu? - upitala je i dodala da bi verovatno imala jako lep odnos s njim da je mogla da pređe preko njegove uloge Hanibala Lektora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading