POKUPILA JE I NOVČANICU OD 10! Lepa Brena ima ZMIJU U DŽEPU: NAJVEĆI BAKŠIŠ OD NJE JE 50 DINARA!

Autor:

Zabava

25.01.2022

11:20

Pevačica Lepa Brena uživa u svom bogatsvu, ali je ne bije dobar glas kada se radi o čašćavanju, kako se navodi pevačica nije galantna nimalo.

POKUPILA JE I NOVČANICU OD 10! Lepa Brena ima ZMIJU U DŽEPU: NAJVEĆI BAKŠIŠ OD NJE JE 50 DINARA!

ST/N. PANČIĆ

Pevačica Lepa Brena ''pliva'' u lovi, a čini se da svoje bogatstvo čuva samo za sebe. Sve je više navoda i glasina da pevačica nije lake ruke kada se radi o bakšišima, te da se ne otvara previše i ne čašćava radnike koji se trude oko nje. 

- Skoro je bila jedna bezveze situacija sa njom, ovo je veliki kraj, ali ipak se svi znamo. Sedela sam u jednom frizerskom salonu i čekala svoj red, na jednoj od stolica sedela je Lepa Brena. Iskreno, ja sam bila oduševljena, htela sam da je zamolim da se slikamo, ali hvala Bogu pa sam ostala da sedim jer sam uspela da shvatim kakva je zapravo. Ona je gledala u telefon i malo pričala sa frizerkom koja se potrudila oko njene frizure. Kada je završila, ustala je i ostavila joj tačnu cifru koliko košta usluga, uredno je sačekala kusur i pokupila čak i novčanicu od 10 dinara, ja sam ostala u šoku. Frizerka se ljubazno zahvalila i ispratila je, čini se da nije bila iznenađena ovim postupkom Lepe Brene - otkrio je izvor za Kurir i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Kada sam završila u salonu sela sam u obližnji kafić gde me je čekala drugarica. Počnem ja njoj da prepričavam kakav sam zapravo utisak stekla o Breni, a u naš razgovor se uključio tada i konobar. On je počeo da se smeje i pitao me šta se čudim, kaže da je poznato da Brena ima zmiju u džepu i da je najveći bakšiš koji od nje može da se dobije 50 dinara.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Maša

25.01.2022 14:50

Ne razumem u čemu je problem? Platila je uslugu, nije ostala dužna ili tražila besplatno. Bakšiš nije obavezan, pa ne shvatam zašto ga konobari i frizeri očekuju "pod obavezno".

Ivan

25.01.2022 23:51

Svaki dinar joj treba da plati struju jer od kad su je uhvatili u krađi mora ceo račun da plati.