TANJA ME UPOZNALA SA DRAŠKOM, PRAVI JE DOMAĆIN: Poznati pevač progovorio o vezi pevačice i političara!

Autor: Melina Gvero

Zabava

25.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio sam slučajno u Banjaluci kada me je moja drugarica pozvala na nastup, a onda sam, po želji publike, stao na binu i otpevao nekoliko pesama, rekao je pevač Branislav Bane Bojanić.

TANJA ME UPOZNALA SA DRAŠKOM, PRAVI JE DOMAĆIN: Poznati pevač progovorio o vezi pevačice i političara!

Foto: facebook.com/Mile Jović

Pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, o čijoj aferi mesecima bruji region, sad su uslikani zajedno u jednom banjalučkom restoranu, a tom prilikom s njima u društvu bio je pevač Branislav Bane Bojanić, sin Miloša Bojanića, koji je za Srpski telegraf otkrio kako ga je Tanja upoznala sa Draškom. Naime, pevač koji se slučajno našao u prestonici Republike Srpske na Savićkin poziv došao je u klub gde je ona nastupala, otpevao nekoliko pesama, a onda, na njegovo oduševljenje, bolje upoznao Stanivukovića, o kojem ima samo reči hvale.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Bane Bojanić

- Bio sam slučajno u Banjaluci kada me je moja drugarica Tanja Savić pozvala na nastup, a onda, kada dođete, publika i sve to, naravno da sam stao na binu i otpevao nekoliko pesama. To veče me je Tanja upoznala s gradonačelnikom Draškom Stranivukovićem, koji je, moram priznati, pravi domaćin i odličan dečko. Tanja je jedna dobra i neiskvarena duša, njenu prvu turneju sam organizovao ja u Americi i otad smo veoma dobri prijatelji - otkriva Bane za naš list.

Povratak na estradu nakon 20 godina pauze

Bane Bojanić je, zahvaljujući marljivom radu, dobro živeo u Americi, gde je uspeo da zaradi dovoljno da bi sebi i porodici obezbedio dobar život. Sada nakon 20 godina, kada su deca odrasla i svako krenuo svojim putem, Bojanić se vraća u Srbiju svojoj prvoj ljubavi - muzici.

- Sad polako pripremam teren za povratak kako u Srbiju tako i na estradu. Nova pesma je naišla na odličan prijem, dobio sam veliku podršku kolega, koja mi mnogo znači. Pauza je bila velika, ali ja sam sad rasterećeniji, ćerke dve starije su sada na fakultetu u Beču, moram priznati da odlično pevaju, u to sam se uverio, ali se malo stide, mada, ja im ne bih preporučio da budu pevačice, naravno da bih ih podržao ukoliko budu želele, ali radije bih da rade nešto drugo - rekao je Bane.

Naslednik Miloša Bojanića odlučio je početkom 2000. da se na vrhuncu popularnosti povuče s muzičke scene, spakuje kofere i uputi u daleku Ameriku. Iako je u Srbiji odlično živeo od muzike, preko okeana je morao da krene od nule. Otvorio je svoju firmu, vredno radio sve ove godine i bio posvećen porodici, dok je potajno patio za muzičkom scenom.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Bane Bojanić

- Od rođenja sam u muzici, mi smo muzička porodica, kroz kuću su nam prolazili mnogi pevači, kompozitori, imao sam od koga da naučim i vidim, odlazak u Ameriku bio je jednim delom zbog prezasićenja, a onda bavljenje drugim poslom i posvećenost ćerkama su me odvojili skroz od muzike. Od 2005. nisam nastupao nikako, to za svoju dušu i s prijateljima povremeno ne računam - rekao je Bojanić, pa otkrio kako izgleda kad Bojanići ukrste glasove:

Republika

Foto: instagram.com

Tanja Savić

- Samo smo jednom Miloš, Mikica i ja ukrstili glasove, mislim u Australiji, ali se dešava u kafani da zapevamo zajedno. Kad sam počeo pevati, kao klinac, bilo je loših komentara, tipa: "Evo peva Miloš, pa moraju i sinovi", ja sam prvi od dece pevača u to vreme da pevam, sad ih ima više, ja sam bio prvi. S jedne strane je dobro kad vam otac pripremi put, a s druge je loše jer ste onda vi uvek lošiji u odnosu na oca, u mom slučaju. Kad sam radio svoj prvi CD, Miloš mi je počeo pametovati, šta treba, šta ne, i onda sam ga izbacio iz studija, nikad više nije komentarisao moje pevanje. Malo je onih s kojima sam održao kontakt tokom godina, s kojima, kad se vidim, kao da nije prošlo 20 godina, to su Sanja Đorđević, Goca Božinovska, Lepa Brena. Danas gledam ove mlade zvezde kako se gube u vremenu i prostoru, zato imamo hitove koji se preko noći zaborave. Jedine mlade zvezde koje priznajem su Tanja Savić i Darko Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Маја Рајић

25.01.2022 09:17

Ма баш су пар, само напред!