OTKRIVEN TAČAN DATUM I MESTO SAHRANE AKIJA RAHIMOVSKOG: Pevač će biti sahranjen u krugu porodice i prijatelja!

Autor:

Zabava

24.01.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aki Rahimovski će biti sahranjen u Zagrebu, a sada se pojavila i informacija tačnog datuma sahrane.

OTKRIVEN TAČAN DATUM I MESTO SAHRANE AKIJA RAHIMOVSKOG: Pevač će biti sahranjen u krugu porodice i prijatelja!

Foto: printscreen

Aki Rahimovski

Aki Rahimovski je preminuo u subotu u 67. godini, a njegova iznenadna smrt je šokirala mnoge. Već je rečeno da će pevač biti sahranjen u Zagrebu, a sada je na zvaničnoj grupi stranice "Parnog Valjka" otkriven i tačan datum sahrane.

 

 

- Poslednji ispraćaj Akija Rahimovskog održaće se u četvrtak, 27. januara u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja. S obzirom na aktualne epidemiološke mere, iz menadžmenta benda “Parni Valjak” mole sve koji su voleli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. januara kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog pozorišta, gde će biti moguće doneti cveće i zapaliti sveće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog muzičara. Službena komemoracija održaće se u petak, 28. januara u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja - piše na objavi, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading