AKIJEVOJ MAJCI NIKO NIJE JAVIO DA JOJ JE SIN UMRO: U šoku smo, očekivali smo ga!

Autor:

Zabava

24.01.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Parnog Valjka, Aki Rahimovski je iznenada preminuo u subotu u 67. godini, a njegovoj majci niko nije imao srca da javi.

AKIJEVOJ MAJCI NIKO NIJE JAVIO DA JOJ JE SIN UMRO: U šoku smo, očekivali smo ga!

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Pevač Aki Rahimovski je iznenada preminuo u subotu u 67. godini u Novom Mestu u Sloveniji, a od tad u Makedoniji vladaju tuga i neverica. 

Naime, pevaču Parnog Valjka je pozlilo nakon čega je hitno primljen u bolnicu, gde je i umro, a sahrana će biti obavljena u Zagrebu. Njegovoj majci, koja živi u glavnom gradu Makedonije i dalje niko nije saopštio ovaj veliki gubitak jer, kako kažu, nemaju srca.

Republika

Foto: printscreen

Aki Rahimovski

- Pevač je planirao put u Makedoniju jer je hteo da vidi majku, kojoj je loše. U šoku smo i ne verujemo da se to dogodilo, očekivali smo ga. U petak sam se čuo s Akijem, zamolio me je da dođem po njega autom na aerodrom u Skoplju, majka mu je dosta loše i hteo ju je barem još jednom videti. Trebalo je da sleti u nedelju po podne - priča Zdravko Sitnovski Sitna, muzičar i Akijev prijatelj za hrvatske medije, i dodaje da njegova majka živi u domu za stare:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski

- Mama mu se jako veselila. U domu je svima rekla da joj dolazi sin i zamolila je zaposlene da je srede jer joj dolazi njen Aki. Majci još nisu ništa rekli - izjavio je Sitnovski u nedelju po podne, prenosi Kurir.

Garabet Tavijan, bubnjar rok grupe Leb i sol je takođe rekao da je Aki trebalo da dođe za vikend da poseti majku.

- U šoku smo i ne verujemo da se to dogodilo jer smo ga očekivali u Skoplju. Ovo je veliki gubitak za muzičku scenu. Bio je naš veliki prijatelj, naš brat. Dolazio nam u kuću. Izvanredan pevač i legenda jugoslovenskog roka. Golema tuga - priča bubnjar.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski

Takođe, Jurica Pađen je bio jedan od bliskijih prijatelja pokojnog pevača, a njih dvoje su sa Huseinom Hasanefendićem Husom osnovali bend 1975. godine.

 

- Aki i ja smo bili jako bliski, godišnje smo provodili više od 150 dana na putu. Bili smo mladi, voleli smo svirati. Nismo imali ideju u kakvu priču se to razvija, a razvilo se u veliku. Tad o tome nismo razmišljali i nismo bili svesni, važno nam je bilo samo da sviramo. Aki je bio rođen za pozornicu, sjajan frontmen, u Hrvatskoj takvog nemamo. Puno smo toga prošli zajedno - rekao je Pađen, prenosi Kurir.

Podsetimo, Aki Rahimovski je rođen 5. juna 1955. godine u Nišu, alise ubrzo sa porodicom preselio u Skolje. Njegov otac je bio profesor muzike, pa je tako i pevač sa sedam godina krenuo u muzičku školu, odsek klavir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading