AKIJEVA LEGENDARNA PESMA IMA DRUGAČIJE ZNAČENJE: Pevali smo je kao ljubavnu baladu, a ovo je istina o tekstu!

Autor:

Zabava

22.01.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aki Rahimovski je preminuo danas, a njegov tekstopisac je rešio da otkrije istinu iza pesme "Sve još miriše na nju".

AKIJEVA LEGENDARNA PESMA IMA DRUGAČIJE ZNAČENJE: Pevali smo je kao ljubavnu baladu, a ovo je istina o tekstu!

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Pevač grupe "Parni Valjak", Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini života, a uzrok smrti je i dalje nepoznat.

Hrpa kolega i prijatelja se opraštaju od legendarnog pevača, a pojedini su rešili i da ispričaju neke anegdote o pokojnom pevaču i njegovim pesmama.

Pesma "Sve još miriše na nju" je ostala upamćena kao najlepša ljubavna pesma, a sada se ispostavlja da je istina potpuno drugačija.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski

Mnogi su mislili da je ova pesma napisala za posebnu devojku, a tekstopisac je u jednoj emisiji otkrio istinu iza reči ove pesme.

- To je pesma koja pati za mladošću i prolaznošću vremena koja kao neka metafora govori o nekoj imaginarnoj ženi, a zapravo je to metafora za mladost, nešto slično kao u pesmi 'Jesen u meni'" - objasnio je Hus svoje motive za pisanje ove pesme, prenosi Espreso.

Podsetimo, Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić 1975. godine zajedno sa Juricom Pađenom osnivaju grupu "Parni valjak" u saradnji sa menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom osnivaju prvu postavu Parnog valjka. Od tada su napravili nebrojane hitove koji će ostati za sva vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading