SAHRANITE ME SA SINOM, NEĆU DA ŽIVIM BEZ MOG AKIJA: Majka Rahimovskog NEUTEŠNA, umesto da pije kafu sa njim ona ga SAHRANJUJE!

Autor:

Zabava

23.01.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na potresno zapomaganje pevačeve majke u njenom domu u Skoplju niko nije ostao ravnodušan, a s druge strane, niko nije pokušavao da je teši jer za nju utehe nema.

SAHRANITE ME SA SINOM, NEĆU DA ŽIVIM BEZ MOG AKIJA: Majka Rahimovskog NEUTEŠNA, umesto da pije kafu sa njim ona ga SAHRANJUJE!

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Pevač grupe Parni valjak, Aki Rahimovski preminuo je u 67. godini, a uzrok smrti je još nepoznat. Obdukcija bi trebalo da bude gotova danas, pa će porodica i članovi benda imati nalaz. Pevačevoj majci je pozlilo nakon saznanja da njenog sina više nema, a ono što je dodatno potreslo i rastužilo njegove prijatelje jeste činjenica da Aki nije uspeo poslednji put da se vidi sa majkom, pozdravi se s njom, a sve je bilo isplanirano i ugovoreno za danas.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski

Naime, da u životu ništa nije sigurno i da ništa ne možemo da isplaniramo, pokazao nam je i pokojni pevač koji je danas, prema rečima njegovih prijatelja, trebalo da bude u Skoplju kod majke, a ne u sanduku. Kako saznajemo, u porodičnom domu Akijeve majke potresne scene i krici ledili su krv u žilama.

Prošle nedelje mu ugradili šest stentova

Njegov poslovni saradnik Damir Osredečki izjavio je za Slobodnu Dalmaciju da su pevaču prošle nedelje operacijom ugradili šest stentova u klinici u Zagrebu. Nakon operacije su se svi nadali da će Aki biti dobro, no njegovim zdravstvenim problemima, nažalost, nije došao kraj.

- Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gde je živeo sa suprugom i dvogodišnjom ćerkicom. Nažalost, ubrzo je preminuo. Ne znamo još tačno šta se dogodilo, nisu nam rekli, ali pretpostavljamo da je srce u pitanju. Poslednjih dana loše se osećao. Imao je i problema s kičmom, zbog čega je Parni valjak odlagao koncerte. Osim toga, nedavno je preležao i koronu, a ugrađeno mu je bilo i šest stentova. Sve je to učinilo svoje - rekao je Damir.

- Akijeva majka je van sebe. Žena ne može da poveruje da je to istina, ona ga i dalje čeka. Zamislite, on je danas trebalo da dođe kod nje, zamislite taj šok. Umesto da sedi sa svojim sinom, grli ga i priča s njim, ona ga sahranjuje. Pa kamen bi se rasplakao, a kamoli čovek. Ona uopšte nije dobro zdravstveno, a Akijeva smrt ju je dodatno potresla i mnogo je loše. Njoj se više ne živi, samo viče: "Neću više da živim, sahranite me s mojim sinom", "Aki, gde si, čeka te majka, obećao si da će doći", "Dođi, sine, po mene, molim te". Kada čujete od jedne bespomoćne majke da tako priča, shvatite da za nju utehe nema, da njenu bol ne može niko i ništa da promeni - kaže naš izvor.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski

Inače, pokojni pevač se pre smrti čuo s prijateljem Zdravkom Sitnovskim iz Skoplja, te je isplanirao da ide u Makedoniju. Aki je želeo da poseti majku u Makedoniji, te je sa Zdravkom ugovarao da ga ovaj dočeka danas na aerodromu. Takođe, nekoliko minuta pre smrti pevač je zvao i prijatelja Tihomira Popa Asanovića u Zagrebu. Međutim, klavijaturista nekadašnje grupe Time, s kojim je Rahimovski bio u stalnom kontaktu, nije imao mobilni kraj sebe i, nažalost, prekasno je video propušten poziv i to sebi nikako ne može da oprosti. Aki i Tihomir upoznali su se još sedamdesetih, na ljubljanskom Bloom festivalu. Vest o prijateljevoj smrti šokirala je klavijaturistu koji je s Akijem imao mnogo lepih planova.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski

Bruno Langer, frontmen Atomskog skloništa, otkrio je da je Akijeva majka mnogo bolesna, te da ga posebno boli što Aki nije uspeo danas da stigne do nje, da je još jednom zagrli.

- Odmah nakon vesti o smrti čuo sam se s Garom Tavatijanom, bubnjarom Leba i soli, i kaže da je Aki danas trebalo da dođe u Skoplje jer mu je majka teško bolesna. Zato je u zadnje vreme često boravio u Skoplju. Stašno je i bolno to, jadna žena - kaže Langer i priča anegdotu o pokojnom pevaču:

- Kada smo s Atomskim skloništem snimali drugi album u Ljubljani, Aki je tamo služio vojsku. Saša Dadić, naš bubnjar, svaki dan je odlazio po njega, izvlačio ga iz kasarne i družili smo se u studiju, posle studija. On je prvi čuo te naše materijale i rekao da jedva čeka da završi vojsku jer s Parnim valjkom ima velike planove.

Podsećamo, pevač Parnog valjka preminuo je u 67. godini u Novom Mestu u Sloveniji, gde je živeo poslednjih nekoliko godina s nevenčanom suprugom Barbarom i ćerkom.

Poslednji ispraćaj biće u Zagrebu

iako je poslednjih godina, s nevenčanom suprugom Barbarom živeo u Sloveniji, poslednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog biće u Zagrebu. Kako Vecernji.hr saznaje iz izvora bliskih porodici, to verovatno neće biti pre sredine nedelje, a sve dodatno komplikuje i situacija s koronavirusom. Pitanje je kako će sve izgledati s obzirom i na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća. Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će želeti poslednji put da se oproste od legendarnog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Seljak

24.01.2022 09:57

Ovo je stvarno neukusno. Imao je skoro 70 godina, a umro posle ugradnje 4 bajpasa. Razumem bol majke koja izgubi dete, ali nije imao 10 godina pa da tako kuka.

Odgovori 5 16
Dragana Mijalkovic

24.01.2022 13:07

Ispraznim ti se u "novinarska" prljava usta....