PORODICA JE TERALA DA SVIMA ZAPUŠI USTA, ONA NIJE HTELA: Goca Tržan otvorila dušu. ZBOG OVOGA nije otkrila šta se zaista desilo sa Marinkovićem!

Autor:

Zabava

20.01.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan (47) ušla je u 28. godinu bavljenja šoubiznisom.

PORODICA JE TERALA DA SVIMA ZAPUŠI USTA, ONA NIJE HTELA: Goca Tržan otvorila dušu. ZBOG OVOGA nije otkrila šta se zaista desilo sa Marinkovićem!

Foto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Pevačica je ovladala je savremenim postulatima koji vladaju industrijom zabave, ali se nije odrekla muzike kao osnovnog zanimanja.

Goca je influenserka i jutjuberka, a u svojim vlogovima govori o stvarima koje je inspirišu. Kreira i personalni rijaliti šou u kome publici pokazuje detalje svakodnevice svoje tročlane porodice.

Republika

Foto: Republika.rs

Goca Tržan

Gostujući u emisiji "Milizam" Goca je otvoreno govorila o svom prvom i propalom braku i objasnila kako je uspela da se medijski i privatno izdigne iznad cele situacije u kojoj se njen bivši suprug da bi pravdao svoje bitisanje u medijima kačio na njeno ime i prezime.

- Uprkos pritiscima čak i iz moje porodice da svima zapušim usta i kažem kako je bilo, nisam želela da pričam o tome. Ne želim da prljam odnos sa svojim detetom, sa sadašnjim suprugom - počinje pop zvezda, i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Marinković

- Stoji meni iza zuba i rekla bih svašta, ali onda zastanem i kažem sebi da imam dete. Ona ima 15 godina i ima socijalne mreže. Morala sam da naučim da novinarima kažem: "Idemo, sledeće pitanje". U ovoj celoj situaciji se ne radi o meni, već o mom detetu. Kao roditelj moram da stanem ispred nje, jer talasi koji udaraju u nju prvo moraju da udare u mene - ističe ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading