ISKRENOST HRVATA: Frustriran je svako ko mora da čuva Jokića!

Autor:

Sport

20.01.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne noći srpski košarkaš ostvario je još jedan neverovatan učinak. Zatrpao je koš LA Klipersa sa 49 poena, a uz navedeno zabeležio je i dvocifren broj skokova i asistencija.

ISKRENOST HRVATA: Frustriran je svako ko mora da čuva Jokića!

Foto: Tanjug/AP

O partijama Nikole Jokića govori celokupna svetska košarkaška javnost, a samo reči hvale imao je i hrvatski internacionalac u redovima Klipersa Ivica Zubac.

- Lopta ide njemu u svakom posedu, a ima toliko poteza da moraš biti spreman u svakom trenutku. Ne smeš se opustiti ni sekundu jer će te proći. Ne izgleda uvek lepo, ali je brz i na postu zna sve. Jedino što možeš je pokušati da ga ne fauliraš, ali jako je dobar u iznuđivanju kontakta - ispričao je Zubac frustracije svakog nesrećnika zaduženog za čuvanje MVP-ja.

 

 

Inače, tokom produžetka Zubac je svesno obrglio Jokića kako bi ga zaustavio, sudije nisu reagovale, a Srbin je u nastavku akcije postigao koš uz dodatno bacanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading