DRUGARICA MI JE BILA SA DEČKOM! Aleksandra Mladenović ŠOKIRALA detaljima veze, potkačila i estradu: VLADAJU ZLOBA I KORIST!

Autor:

Zabava

19.01.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je šta misli o estradi i pevačicama koje koriste samo izgled za karijeru, pa otkrila detalje odnosa sa bivšim dečkom.

DRUGARICA MI JE BILA SA DEČKOM! Aleksandra Mladenović ŠOKIRALA detaljima veze, potkačila i estradu: VLADAJU ZLOBA I KORIST!

Foto: youtube.com/IDJTV

Pevačica Aleksandra Mladenović ne krije da je iz prethodne veze izašla povređena i da joj je dugo trebalo da se oporavi, a sada je otkrila pojedinosti koje javnost nije znala, pa se dotakla estrade i prijateljstava na istoj.

– Naravno da postoje prijateljstva na estradi, ali ja se ne družim sa svim kolegama. Imam odabran krug ljudi koji se bave istim poslom kao ja i sa njima se redovno viđam i čujem. To su iskrena i prava prijateljstva i to je zaista retkost u današnje vreme. Primetila sam da na estradi uglavnom vladaju zavist, zloba i korist – rekla je pevačica, pa otkrila “da li sa drugaricama menja dečka”.

 

 

– Ja to ne preferiram, ali nedavno sam čula da mi je jedna “drugarica” bila sa bivšim dečkom.

Aleksandra priznaje da je ipak najvažniji glas za uspešnu karijeru, a ne stas, te otkrila da li su silikoni merilo ''dobre ribe''.

– Glas je najbitniji. Kod koleginica pre svega cenim pevanje, pa tek onda izgled. Postoje pevači koji ne pevaju, nego koriste “autotjun”, ali to je sve kratkog daha.

 

 

– Ne mora da znači, harizma i energija su najvažnije. Kakve crne s**e, to nije presudno. Da se razumemo, nemam ništa protiv estetske hirurgije jer sam i sama stavljala implantate, ali smatram da većini žena to ne treba – rekla je ona i dodala da li posle raskida menja frizuru:

– Svaka devojka posle rastanka nešto promeni na sebi. Konkretno, kada sam ja raskinula sa dečkom, odmah sam skratila šiške.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading