BRESKVICU VOJAŽ VIŠE NE ZANIMA! Pevačica progovorila o NOVOJ LJUBAVI: ON MI NE PRAVI PROBLEME!

Autor:

Zabava

19.01.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović breskvica otkrila je da je srećna u novoj vezi, kao i da je bivši dečko Vojaž ne zanima.

BRESKVICU VOJAŽ VIŠE NE ZANIMA! Pevačica progovorila o NOVOJ LJUBAVI: ON MI NE PRAVI PROBLEME!

Foto: youtube.com/printscreen

Raskid Mihajla Veruovića Vojaža i Anđele Ignjatović Breskvice pogodo je sve njihove fanove i pratioce na društvenim mrežama, ali oni uprkos želja i molbi svojih fanova se nisu pomirili, već su nastavili živote svako svojim putem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Breskvica je uplovila u novu vezu, a dečka krije od očiju javnosti, te iako se mnogo spekulisalo o tome ko joj je novi partner Breskvica kaže da niko nije pogodio, kao i da je bivši dečko ne interesuje.

- Nisu pogodili. Ja sam u vezi, samo niko nije pogodio ko je i neće pogoditi. Naučila sam da sve što radim krijem. Niko ne zna gde sam i šta radim i to mi je najvažnije, da imam svoj mir. On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je O.K., i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem - rekla je Breskvica za Telegraf.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading