ACA LUKAS JE PUKAO SA ALBUMOM, NEMA VIŠE HITOVE: Nemanja Stevanović OPLEO po starijem KOLEGI!

Autor:

Zabava

19.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne čujem da mu se te pesme negde vrte. Ranije je imao hitova koliko hoćeš. Sada ima mnogo pevača, svaki drugi dan izlazi neka nova pesma. Autori imaju krizu, pa onda i izvođači, konstatovao je nekadašnji učesnik "Zvezda Granda"

ACA LUKAS JE PUKAO SA ALBUMOM, NEMA VIŠE HITOVE: Nemanja Stevanović OPLEO po starijem KOLEGI!

Foto: youtube.com/printscreen

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Nemanja Stevanović, koji priznaje da mlađe generacije nemaju pojma ko je on jer ga slabo i ima na malim ekranima, gostovao je posle dužeg vremena u jednoj emisiji, gde je doveo u pitanje i popularnost velikih zvezda poput Ace Lukasa. Naime, on tvrdi da je Lukas pukao s poslednjim albumom, te da uopšte više nema hitove kao pre.

Republika

Foto: printscreen

Aca Lukas

- Darko Lazić je uspeo posle nekoliko godina. Sloba Vasić je imao pesmu "Anonimna" i to je to. Teško je da ubodeš i sledeću pesmu da bude hit i da bude snažna. Nekome se posreći. I sa albumima je mnogo teško - započeo je Nemanja izlaganje u "Grand magazinu" prvo o "Zvezdama Granda", iz kojih je i sam potekao, pa nastavio o stanju na estradi i pesmama koje ne prolaze:

Ni Đoković ne može protiv zakona, pa i da je bog otac!

Pevač je komentarisao i Novaka Ðokovića i celokupnu situaciju, koja mu se poslednjih dana dešavala u Australiji.

- Ajde da se zamenimo, pa da mi budemo Australija. Polomili su nas s merama, nismo izlazili iz kuće, nismo radili dve godine ništa. I, sad, dođe neki Amerikanac, teniser, hoće čovek da igra. Pa mi bismo ga spalili na lomači. Zapalili bismo mu i autobus i hotel i sve. Ja mislim da je trebalo da se okrene i vrati, kao gospodin čovek, a ne da bude ovako zatvoren. On je faca broj jedan, ali ne možeš protiv zakona jedna takve države, gde si pošao? Nema veze što si broj jedan, možeš da budeš bog otac, ali ne možeš da prođeš i kraj. Takav je zakon. Novak je trebalo da bude šmeker, da se okrene i ode. Ove izjave njegovog oca, pokušaj atentata. Meni je to smešno - rekao je Nemanja.

- Mnogi su jaki pevači izbacili albume u zadnje vreme, pa ne čujem da se te pesme negde vrte. Evo, Aca Lukas, nema hitova, kao što je imao pre, a ima ih koliko hoćeš odranije. Autori imaju ozbiljnu krizu, pevači imaju krizu. Ne znaju gde će i šta se. Sve se izmešalo. Ima mnogo pevača, svaki drugi dan izlazi neka nova pesma. Ja sam bio u "Zvezdama Granda" pre 16 godina. Ova današnja omladina da li uopšte i zna ko sam ja?! Zna, ali ne u onoj meri kao kada smo bili na "Grandovoj" sceni.

Kad sam ja bio u rijalitiju, to je bio kulturno-umetnički program

Nemanja Stevanović, koji je zbog učešća u rijalitiju imao ozbiljnih poslovnih problema jer je s tadašnjom devojkom javno pljuvao direktora Sašu Popovića, koji ga je kasnije pomilovao, za razliku od Milene Ćeranić, koja je do dana današnjeg ostala proterana iz matične kuće, nazvao je to vreme zlatnim u poređenju s tim šta rade sadašnji učesnici "Zadruge".

- Kada sam ja bio u rijalitiju, to je bio kulturno-umetnički program. Najveći skandal bio je kada je Zorica Brunclik pljunula Miloša Bojanića. Ja sam se svađao s tadašnjom devojkom. Mi smo tamo bili 100 dana, a oni ostaju godinu dana. Meni je trebalo godinu i po dana da dođem sebi psihički. Oni svi treba da idu kod psihijatra - rekao je Nemanja na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading