OTAC ME JE STRPAO U KESU! Hari Mata Hari ispričao ŠOKANTNE DETALJE PROŠLOSTI: DECA SU MASOVNO UMIRALA!

Autor:

Zabava

17.01.2022

09:05

Pevač Hari Mata Hari u životnoj ispovesti ispričao je detalje iz prošlosti koje su mnoge ostavili bez reči.

OTAC ME JE STRPAO U KESU! Hari Mata Hari ispričao ŠOKANTNE DETALJE PROŠLOSTI: DECA SU MASOVNO UMIRALA!

printscreen

Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari neko je ko svoj privatni život vešto drži dalje od očiju javnosti i retko priča o njemu. Ipak, pevač je jednom prilikom iskreno govorio o svojoj prošlosti i detaljima iste, a činjenica da ga je otac ukrao iz bolnice kada se rodio je svima ostala u sećanju.

- U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena deca su masovno počela da umiru jer grejanja u bolnici nije bilo. Otac je doneo mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odneo u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom - ispričao je Hari i dodao:

 

 

- O privatnom životu ne volim da pričam. Imam dva braka iza sebe i troje dece: Damira, Maka i Nađu. Ćerka mi je podarila i dva unuka - Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju decu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru - a onda te unuci sačekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Srećan sam što mi deca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentovani i ako oni to neće, kao što nisu ni hteli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je lekar - rekao je Hari tom prilikom, prenosi Pink.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading